Închide meniul

Viorel Moldovan, prezentat oficial la Rapid: „Vom ţine locomotiva pe şine şi vom prinde viteză”. Ce a zis despre Daniel Niculae

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2024, 12:35 / Actualizat: 12 iunie 2024, 14:56

Reclamă
Viorel Moldovan, prezentat oficial la Rapid: „Vom ţine locomotiva pe şine şi vom prinde viteză. Ce a zis despre Daniel Niculae

Viorel Moldovan, prezentat oficial la Rapid: "Vom ţine locomotiva pe şine şi vom prinde viteză". Ce a zis despre Daniel Niculae

Viorel Moldovan, la prima conferinţă de presă la Rapid / Profimedia

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Rapid. Fostul mare internaţional este noul preşedinte al clubului din Giuleşti. El i-a luat locul lui Daniel Niculae, iar miercuri a susţinut prima conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan le-a mulţumit acţionarilor Dan Şucu şi Victor Angelescu pentru stabilitatea financiară de la club şi a recunoscut diferenţa uriaşă pe care a găsit-o la club faţă de perioada în care a fost antrenor.

Viorel Moldovan, prezentat oficial la Rapid: „Vom ţine locomotiva pe şine şi vom prinde viteză”. Ce a zis despre Daniel Niculae

De asemenea, Viorel Moldovan a ţinut să îi mulţumească şi lui Daniel Niculae, fostul preşedinte de la Rapid. „Nico” i-a fost coechipier şi elev lui Moldovan la Rapid:

„Este o onoare pentru mine să mă întorc la Rapid, acum din postura de preşedinte. Am trăit experienţele de jucător, director sportiv şi antrenor. Acum mă aflu în faţa unei noi provocări, poate cea mai mare. Am trăit vremuri frumoase, dar şi vremuri grele la Rapid. Îmi amintesc cum era totul când am plecat şi ce am găsit acum, după 10 ani.

Ştiu că în Giuleşti există sintagma Rapidist născut, nu făcut. Consider că important este, în primul rând, să simţi şi să dai totul pentru echipă. Fără să par lipsit de modestie, eu cred că am dat totul pentru Rapid, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Am făcut-o pentru că aşa am simţit şi aşa sunt contruit ca om.

Reclamă
Reclamă 4

Le mulţumesc domnului Şucu şi domnului Angelescu pentru încrederea acordată şi, mai ales, pentru stabilitatea financiară pe care mi-au prezentat-o. Nu pot uita că acum 10 ani, după ce am plecat, după o mare performanţă sportivă, clubul se afla în sărăcie. Ştiu că nu îi place domnului Şucu acest cuvânt, îl eliminăm de azi înainte.

Ţin să îi mulţumesc şi fostului meu coechipier şi elev Daniel Niculae pentru ce a reuşit să clădească aici. Nu în ultimul rând, suporterilor. I-am urmărit sezonul trecut şi au fost fantastici. Rapid, fără suporteri, nu ar fi Rapid, ar fi un club oarecare. Sunt convins că vom ţine locomotiva pe şine şi vom prinde viteză”, a declarat Viorel Moldovan, la prezentarea oficială la Rapid.

La finalul conferinţei de presă, Dan Şucu şi Viorel Moldovan s-au fotografiat cu un fular pe care scria „Comisarul Moldovan”. De asemenea, fostul internaţional apărea pe fular cu o pălărie pe cap, la fel ca personajul lui Sergiu Nicolaescu.

Reclamă
Dan Şucu şi Viorel Moldovan / Antena Sport
Dan Şucu şi Viorel Moldovan / Antena Sport

Dan Şucu, prima reacţie după venirea lui Viorel Moldovan la Rapid

Dan Şucu a oferit prima reacţie, după venirea lui Viorel Moldovan la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor s-a declarat bucuros de faptul că fostul internaţional va fi noul preşedinte al formaţiei de sub Grant.

Viorel Moldovan i-a luat locul lui Daniel Niculae, pe postul de preşedinte la Rapid. Dan Şucu a dezvăluit că acesta se va ocupa de de departamentul tehnic şi sportiv al giuleştenilor.

Dan Şucu a mai transmis că el se va ocupa doar de relaţia cu oficialii FRF, mărturisind că are mare încredere în Viorel Moldovan. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a transmis că fostul atacant cu siguranţă nu se va plictisi în Giuleşti.

„Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez eu în viaţă: un om competent, luptător, ambiţios, determinat, pasionat, dar şi integru din punct de vedere moral. Un om serios, care impune respect. Astea sunt lucrurile pe care le apreciez. E mai mult decât bine-venit ca preşedinte al Rapidului.

Departamentul tehnic şi sportiv este coordonat de Viorel Moldovan. El îşi va folosi experienţa pe care a căpătat-o pe platourile de televiziune, pentru că va coordona şi tot ce înseamnă partea de comunicare a clubului. Tot dânsul va coordona toată partea de reprezentare, atât în legătura cu tot ce înseamnă fanii noştri, cât şi cu Federaţia Română de Fotbal.

Mie îmi va rămâne din partea aceasta de reprezentare doar relaţia cu LPF, pentru că este patronatul echipelor de fotbal din prima ligă. Nu se va plictisi în mod cert. Îi urez multă baftă”, a declarat Dan Şucu, la conferinţa de presă de prezentare oficială a lui Viorel Moldovan la Rapid.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și