Închide meniul

„Portarul a avut mâna scurtă!” Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1: „Ăsta nu e meci!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 9:42

„Portarul a avut mâna scurtă! Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1: „Ăsta nu e meci!

Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB - Sepsi 2-1

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1. Fostul mare arbitru român a spus că nivelul de joc a fost unul extrem de scăzut şi că nu are pe cine evidenţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu l-a ironizat şi pe Dinu Moldovan, portarul celor de la Sepsi din partida cu FCSB, la faza golului marcat de Alexandru Băluţă. Totodată, Porumboiu i-a transmis un avertisment lui Gigi Becali deşi FCSB are un avans de 7 puncte în fruntea clasamentului.

Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1

Cu permisiunea dumneavoastră o să spun ceva după joc. Sunteți oameni de fotbal. Din 30 de jucători, dacă puteți numi 5 fotbaliști care au jucat astăzi, eu îmi scot pălăria în fața lor. Eu n-am văzut atâtea pase greșite, de la unii la alții.

Ce să faci? Ăsta nu e meci! Nu are niciun fel de farmec. Fotbalul e făcut să fie spectacol. Sunt 5 fotbaliști cu îngăduință. Nivelul e sub orice critică. De arbitraj n-am ce să zic.

Băluță a marcat un gol imparabil pentru că portarul a avut mâna scurtă! Dacă joacă cum a jucat azi, nu o văd bine pe FCSB. Nu e suficient Florinel Coman pentru a obține titlul”, a spus Adrian Porumboiu la primasport.ro.

Reclamă

Elias Charalambous, mesaj direct după FCSB – Sepsi 2-1

Elias Charalambous a avut un mesaj direct după FCSB – Sepsi 2-1. Tehnicianul roș-albaștrilor nu s-a ferit de cuvinte și a spus că echipa sa nu a realizat încă nimic, chiar dacă este la 7 puncte de locul 2.

Duelul dintre FCSB și Sepsi a contat pentru prima etapă din playoff-ul Ligii 1. Partida de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

De asemenea, acesta le-a mulțumit suporterilor și a dezvăluit că echipa a avut mare nevoie de fani la partida cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost important să începem playoff-ul cu o victorie. Sunt doar 3 puncte în plus, trebuie să rămânem umili. Nu am realizat nimic, trebuie să continum să muncim. De săptămâna viitoare trebuie să începem din nou să muncim.

După meciul cu Rapid a trebuit să avem o reacție, să câștigăm următorul meci. Asta am vrut astăzi, să obținem cele 3 puncte.

Chiar dacă am câștigat, nu s-a întâmplat nimic. Trebuie să rămânem umili și să continuăm.

Adversarii nu au avut ocazii, au atacat doar când am făcut noi greșeli. Am decis să facem anumite schimbări, ok, dar important este că am câștigat meciul!

Coman este un jucător foarte important pentru noi. Dacă un jucător ia mingea în careul lui și o ține la picior înseamnă că are încredere. Greșelile sunt o parte din meci, dar datorită golului său am reușit să câștigăm.

Pentru mine este bine să avem 7 puncte peste adversari, dar sincer să fiu nu înseamnă prea mult. Mai avem 9 finale de jucat, trebuie să tratăm aceste meciuri ca pe niște finale.

Toate echipele ne pot pune probleme. Craiova a urcat acum pe 2. Orice se poate schimba în fiecare spătămână.

Reclamă

Vreau să le mulțumesc fanilor! Le-am cerut să fie alături de echipă. Am spus că avem nevoie mai mult ca oricând de ei la meciul de astăzi.”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și