Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2024, 16:41

Reclamă
Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. FCSB va juca cu FC Virtus, campioana celor din San Marino, una dintre cele mai accesibile adversare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că nu are nicio emoţie în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Mergem să câştigăm, nu că mergem la antrenament. Primul tur nici nu voiam să îl consider, acum dacă Dumnezeu a făcut să cădem şi mai uşor, e şi mai bine.

Emoţii nu aveam în primul tur. Dacă te baţi un an de zile ca să iei campionatul… eu mă bat ca să ajung în Liga Campionilor şi să iau banii de la UEFA. Dacă mă tem de primul tur, atunci nu mai are rost. Nu e numai unul, mai sunt trei tururi. Atunci nu mai are rost„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League. Campioana României îşi va începe parcursul european din următorul sezon contra campioanei din San Marino, cel mai slab oponent posibil pentru roş-albaştri.

Reclamă
Reclamă 4

Turul confruntării dintre FCSB şi Virtus se va desfăşura pe 9/10 iulie, urmând ca returul să se dispute o săptămână mai târziu, la Bucureşti. Virtus a cucerit în premieră titlul în San Marino, la finalul sezonului recent încheiat. În palmaresul viitoarei adversare a FCSB-ului se mai regăseşte o Cupă, câştigată în 2023.

Lotul celor de la Virtus este cotat la doar 1,04 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. De cealaltă parte, până la o eventuală plecare a lui Florinel Coman, lotul celor de la FCSB este cotat la aproape 35 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător al lui Virtus este Alessandro Pecci, o extremă dreapta cotată la 125.000 de euro. Virtus este antrenată de italianul Luigi Bizzotto, în vârstă de 64 de ani, care a antrenat doar echipe din San Marino.

Reclamă

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi a primului tur preliminar din Champions League. Roş-albaştrii se vor duela cu cea mai slab cotată echipă, din această fază a competiţiei.

Până la dubla cu Virtus, FCSB va desfăşura un cantonament în Olanda. Campioana a efectuat deja trei transferuri, în această perioadă de mercato. Marius Ştefănescu, David Kiki şi Daniel Popa au semnat cu campioana Ligii 1.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Ocazie Raţiu. Clasamentul în timp real

18:52

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și