Închide meniul

Rafael van der Vaart, spectator de lux la Rapid – FC U Craiova 1948! Imagini de senzație cu fostul jucător al lui Real Madrid, în tribunele din Giulești

Alexandru Ivan Publicat: 10 februarie 2023, 21:10

Reclamă
Rafael van der Vaart, spectator de lux la Rapid – FC U Craiova 1948! Imagini de senzație cu fostul jucător al lui Real Madrid, în tribunele din Giulești

Rafael van der Vaart, spectator de lux la Rapid - FC U Craiova 1948

Rafael van der Vaart este spectator de lux în tribunele din Giulești, la meciul Rapid – FC U Craiova 1948, din etapa a 25-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Van de Vaart este căsătorit cu Estavana Polman, jucătoare de handbal la Rapid. A fost deja la mai multe meciuri să-și susțină partenera și a promis că va veni și la fotbal. S-a ținut de cuvânt!

Rafael van der Vaart, spectator de lux la Rapid – FC U Craiova 1948

Fostul jucător al lui Real Madrid și-a onorat promisiunea la meciul dintre Rapid și FC U Craiova. A fost surprins în tribunele stadionului Giulești.

Captură OrangeSport

De-a lungul carierei sale, Rafael van der Vaart a evoluat pentru Ajax, Hamburg, Real Madrid, Tottenham ori Betis.

La naționala Olandei a adunat 109 meciuri și 25 de goluri. A fost vicecampion mondial în 2010.

Reclamă

Rafael van der Vaart: „Atmosfera la Rapid e cea mai bună pe care am văzut-o!”

După meciul de handbal Rapid – Buducnost 39 – 29, din Liga Campionilor, Rafael van der Vaart s-a declarat uluit de atmosfera pe care au făcut-o suporterii.

„E o nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal, dar atmosfera aceasta e cea mai bună pe care am văzut-o, de departe! Era un important joc, au câștigat ușor, a fost o plăcere să joc.

Știu mai mult fotbal, dar, din ce am văzut, a fost un joc bun. Voi mai sta câteva luni în Danemarca, apoi din luna iunie voi veni în București. E un oraș frumos. Oamenii sunt foarte prietenoși cu noi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am întâlnit încă că nu nimeni din fotbal, dar sper să-l văd pe Mutu, am jucat contra lui, acum e antrenor la Rapid. Handbalul e frumos, dar fotbalul e în inima mea!”, a declarat Rafael van der Vaart, la finalul partidei.

Rafael van der Vaart se mută în București

Rafael van der Vaart s-a declarat nerăbdător să locuiască din nou alături de familie. Totuși, acesta se va muta în București începând din vară, iar până atunci, Estavana Polman, partenera sa, va locui la un hotel din Capitală.

Rafael van der Vaart a confirmat faptul că va locui în România începând din vara viitoare, în presa din străinătate. Bild anunță faptul că fostul star al naționalei Olandei va face acest pas atunci când sezonul din Liga Națională de handbal a României va lua sfârșit.

„La început, Estavana va sta la hotel. Dar, odată cu venirea verii, ne vom muta împreună în România. Aștept cu nerăbdare momentul în care vom locui din nou împreună, ca o familie”, a declarat Rafael van der Vaart, potrivit aceleiași surse citate anterior”, a spus van der Vaart, conform Bild.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și