Închide meniul

Rapid, de neoprit pe piața transferurilor! Adrian Mutu, pe urmele unui jucător de la Farul. Gică Hagi cere 1 milion de euro

Cosmin Cioboată Publicat: 31 iulie 2022, 17:56

Reclamă
Rapid, de neoprit pe piața transferurilor! Adrian Mutu, pe urmele unui jucător de la Farul. Gică Hagi cere 1 milion de euro

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Rapid este de neoprit pe piața transferurilor, iar acum se află pe urmele lui Alexi Pitu (20 de ani), de la Farul Constanța. Gică Hagi cere 1 milion de euro pentru a-i da drumul tânărului atacant crescut la Academia „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu vrea în continuare transferuri la Rapid, pentru ca giuleștenii să intre serios în lupta pentru play-off.

Rapid, de neoprit pe piața transferurilor! Adrian Mutu îl vrea pe Alexi Pitu, de la Farul

Potrivit gsp.ro, Pitu este ultimul jucător intrat în atenția oficialilor Rapidului. Giuleștenii au realizat deja 7 transferuri în această vară, dar Mutu nu se oprește aici. „Briliantul” vrea să-și întărească și mai mult compartimentul ofensiv, iar Alexi Pitu ar fi „pariul” antrenorului de 43 de ani.

Totuși, misiunea giuleștenilor nu se anunță deloc ușoară. Potrivit orangesport.ro, Gică Hagi solicită 1 milion de euro în schimbul jucătorului care evoluează în banda stângă și, la nevoie, poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv.

Adrian Mutu îl vede pe Alexi Pitu drept înlocuitorul lui Rareș Ilie, plecat în această vară la Nice pentru 5 milioane de euro. Totuși, oficialii giuleștenilor nu sunt încântați cu suma cerută de Hagi și vor încerca să negocieze o sumă mai mică.

Reclamă
Reclamă

Pitu a debutat în Liga 1 în urmă cu 4 ani, sub comanda lui Gică Hagi. Jucătorul de 20 de ani a adunat 68 de apariții în tricoul Farului, fără să înscrie vreun gol și reușind să expedieze 8 assist-uri.

În prezent, Alexi Pitu este cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.com.

În actuala campanie de transferuri, giuleștenii i-au mai adus pe Marko Dugandzic, Florin Ștefan, Jayson Papeau, Paul Iacob, Valentin Costache, Andrei Ciobanu și Damien Dussaut.

Reclamă

Rapid îl așteaptă să semneze și pe Alexandru Mățan, un alt produs al Academiei lui Gică Hagi.

Alexandru Mățan a bătut palma cu Rapid!

Rapid continuă campania răsunătoare de transferuri. Giuleștenii sunt pe cale să mai anunțe oficial un jucător în această vară.

Adrian Mutu a mai cerut jucători noi la echipă, iar acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu i-au îndeplinit dorința. Potrivit gsp.ro, Alexandru Mățan este pe drum spre București și se pregătește să semneze cu gruparea de sub Grant.

Mijlocașul de 22 de ani s-a înțeles cu oficialii Rapidului și va reveni în Liga 1 după un an și jumătate.

Mățan a fost vândut de Gică Hagi în SUA, la Columbus Crew, pe vremea când echipa „Regelui” se numea Viitorul. Constănțenii au încasat 1,5 milioane de euro în schimbul mijlocașului cu 7 selecții la naționala U21.

Plecat cu gânduri mari în America, Alexandru Mățan nu s-a integrat la formația din Ohio și a fost „retrogradat” la echipa a doua. Per total, mijlocașul român a adunat 37 de meciuri pentru prima echipă a lui Columbus Crew, fără să reușească însă să marcheze vreun gol.

Alexandru Mățan a mai colaborat cu Adrian Mutu la naționala U21. Rapid a mai adus în această vară alți doi jucători cu care „Briliantul” a lucrat la selecționata de tineret: Andrei Ciobanu și Valentin Costache.

În prezent, Alexandru Mățan este cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

LIVE VIDEOPAOK – Aris 0-1, în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e condusă după ce a lovit de două ori bara

22:12

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:00

VIDEOFC Porto – Arouca 4-0 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal. Braga – Rio Ave începe la 22:30

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

21:30

LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos 0-0. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și