Închide meniul

Rapid – Farul Constanţa 1-1! Horaţiu Moldovan: „Să prindem un loc de Europa, acesta este obiectivul nostru!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2023, 0:34

Rapid – Farul Constanţa 1-1! Horaţiu Moldovan: „Să prindem un loc de Europa, acesta este obiectivul nostru!

Horațiu Moldovan a reacționat după ce a fost criticat în urma gafelor din Voluntari - Rapid 1-2

Horațiu Moldovan / Profimedia

Rapid – Farul Constanţa 1-1 | Horaţiu Moldovan a dezvăluit care este obiectivul giuleştenilor, după remiza cu trupa lui Gică Hagi. Portarul vrea ca Rapid să se claseze pe un loc de podium, la finalul sezonului, pentru a evolua în competiţiile europene în stagiunea următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a remizat pe teren propriu cu Farul, într-un meci din etapa a 2-a de play-off. Funsho şi Dragoş Nedelcu au marcat golurile remizei din Giuleşti.

Rapid – Farul 1-1 | Horaţiu Moldovan, prima reacţie

Horaţiu Moldovan a apreciat execuţia superbă a lui Dragoş Nedelcu, prin care mijlocaşul de la Farul a egalat în Giuleşti. De asemenea, portarul Rapidului a declarat că partida cu Farul a fost una extrem de spectaculoasă, şi a avut doar cuvinte de laudă pentru fanii care au creat o atmosferă de vis.

A fost un meci frumos, un meci de play-off. Mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa şi să scot mingea. Cred că şi Aioani a scos la fel în prima repriză, de asta suntem portari. Nedelcu a lovit-o extraordinar, bravo lui. Publicul nu mai are nevoie de nicio prezentare, sunt campioni de mult timp. Au dat dovadă de omenie. Luăm meci cu meci şi ne gândim să prindem un loc de Europa, acesta este obiectivul nostru. Ne dorim să avem toate partidele la fel de spectaculoase, dar să câştigăm„, a spus Horaţiu Moldovan, la digisport.ro.

De asemenea, şi Onea a mărturisit că meciul din această seară a fost unul spectaculos. Fundaşul s-a declarat totodată, dezamăgit de faptul că Rapid nu a putut obţine victoria, în duelul cu Farul.

Reclamă

A fost un meci frumos, cu multe ocazii. Suntem supăraţi că nu am obţinut victoria, ne-am dorit să luăm cele 3 puncte. Suntem dezamăgiţi că nu am putut să le oferim suporterilor asta. La fel ca la Cluj, şi azi a fost un ritm foarte bun. Noi încercăm să câştigăm fiecare meci în parte şi la final vedem unde ne clasăm. Punctele sunt importante, dar vrem şiun joc bun să aducem fanii la stadion. La Cluj a fost o lipsă de şansă„, a spus şi Onea.

Gică Hagi, prima reacţie după Rapid – Farul 1-1: „Am fi putut câştiga!”

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după partida dintre Rapid şi Farul, încheiată la egalitate, scor 1-1. „Regele” s-a declarat bucuros de prestaţia jucătorilor săi, care au reuşit să obţină un punct într-o deplasare extrem de dificilă. De asemenea, Hagi a vorbit şi despre Adrian Mutu, pe care l-a îmbrăţişat la finalul duelului din Giuleşti.

„Sunt foarte muţumit, dar ne doream să luăm cele trei puncte. Am jucat bine, ambele echipe au prestat un joc bun. Ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră e să încercăm să marcăm goluri, asta le-am scris pe tablă înainte de meci.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate am marcat un singur gol. Important e că am produs fotbal, am avut ocazii. Băieţii au reacţionat bine, şi cei care au fost la lot, şi cei care au venit de acasă. Kiki a venit foarte obosit, s-a văzut asta, dar important e că nu am pierdut în deplasare, la o echipă bună.

În prima repriză am făcut bine, la început ne-au surprins, dar şi noi am avut ocazii şi am fi putut să câştigăm.

Nedelcu avea nevoie să joace, să prindă putere, e un mijlocaş defensiv foarte bun. Are execuţii foarte bune, are lovirea mingii foarte bună, a făcut un meci bun.

Cred că sunt meciuri pe care trebuie să le joci ca să câştigi, cele din play-off, echipele sunt foarte bune, iar meciurile sunt echilibrate.

(N.r. V-aţi îmbrăţişat la final cu Adrian Mutu) Decarii s-au îmbrăţişat la final. Ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi în acest an, la echipe care nu şi-au propus să fie acolo. Suporterii s-au bucurat de fotbal, păcat că s-a terminat egal”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și