Închide meniul

Răsturnare de situaţie! Derby-ul Rapid – FCSB s-ar putea juca pe Arena Naţională! Dan Şucu: „Cererea e de patru ori mai mare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 0:25

Răsturnare de situaţie! Derby-ul Rapid – FCSB s-ar putea juca pe Arena Naţională! Dan Şucu: „Cererea e de patru ori mai mare!

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB s-ar putea juca pe Arena Naţională, după ultimul anunţ făcut de Dan Şucu

Dan Şucu/ AntenaSport

A avut loc o răsturnare de situaţie, iar derby-ul dintre Rapid şi FCSB s-ar putea juca pe Arena Naţională, după ultimul anunţ făcut de Dan Şucu. Acţionarul giuleştenilor a transmis că se va reevalua situaţia, deoarece cererea din partea suporterilor este una imensă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o pe UTA cu scorul de 4-1, şi s-a apropiat la şapte puncte de liderul FCSB. Cele două echipe se vor duela în etapa a 30-a din Liga 1.

Dan Şucu a anunţat că derby-ul Rapid – FCSB s-ar putea juca pe Arena Naţională

Dan Şucu a tras concluziile, după victoria Rapidului cu UTA. Acesta a fost impresionat de debutul fulminant al lui Robert Bădescu în Liga 1. De asemenea, acţionarul din Giuleşti a mai transmis că toate cele cinci goluri ale meciului au fost marcate de rapidişti, dat fiind faptul că pentru UTA a punctat Claudiu Micovschi, jucător împrumutat de giuleşteni la Arad.

Şucu a făcut şi un anunţ bombă şi a dezvăluit că mâine se va discuta posibilitatea închirierii Arenei Naţionale, pentru derby-ul cu FCSB, dat fiind interesul major al fanilor pentru această partidă.

„Felicitări echipei adverse, ne-au dominat destul de clar în anumite momente. Prima felicitare pe care îmi permit să o dau este colegilor mei, antrenorii de la juniori, acum ne pun un nou jucător important la dispoziţie, Bădescu. Un debut excepţional. Este jucător de prima ligă „Speedy”.

Reclamă

Golurile le-au dat rapidiştii, şi într-o parte şi în cealaltă. Probabil cel mai spectaculos pe care l-am văzut în Giuleşti (n.r. golul lui Borisav Burmaz). O să reevaluăm mâine, dacă este posibil, ca meciul cu FCSB să-l jucăm pe Arena Naţională, nivelul de cerere pentru bilete depăşeşte de patru ori capacitatea stadionului. Trebuie să discutăm intern. Giuleştiul este stadionul pe care îl iubim, dar îţi dezamăgeşti mii de suporteri, e fără sens.

(N.r. Despre Alexandru Albu şi Andrei Borza) Au primit amendă din partea clubului, au plătit pentru greşeala respectivă. Când se întorc, e decizia domnului Bergodi. E o lecţie, nu mergem mai departe”, a declarat Dan Şucu.

Cristiano Bergodi, cucerit de Rrahmani şi Burmaz: „Sunt letali!”

Cristiano Bergodi s-a declarat cucerit de Albion Rrahmani şi Borisav Burmaz, atacanţii care au făcut spectacol în duelul dintre Rapid şi UTA. Tehnicianul giuleştenilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor doi şi l-a remarcat şi pe puştiul Robert Bădescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Trei puncte importante. O echipă bună, era pe val, prima repriză a fost foarte bună, dar am riscat în a dua repriză. Cu golul pe care l-am luat i-am băgat în joc. Am riscat, ne-a fost un pic teamă, nu mai ţineam mingea.

După s-a reglat, când am băgat al doilea vârf. Sunt mulţumit, un rezultat important. Am vrut să facem acest pressing avansat, am deschis scorul. În pima repriză am jucat bine.

Am revenit în a doua repriză, am prins încredere, după ce nu mai ţineam de minge, am avut puţină şansă.

Am vorbit cu el. A debutat în Liga 1, probabil am fost inspirat, nu vreau să fiu arogant, nu va uita niciodată acest moment. E un copil calm, încet încet va creşte, l-am luat în ianuarie cu noi, l-am ţinut cu noi în echipă. Are fizic, structură fizică bună, stângaci. Mă bucur pentru el, cu noroc, dar mă bucur.

Rrahmani a început să dialogheze cu Burmaz. Sunt letali, nu doar Rrahmani, ci şi Burmaz. Cum a şutat. A fost bine că am jucat şi la sistemul nostru, dar şi că am jucat cu doi atacanţi. Am reglat nişte lucruri. Sunt mulţumit şi de Hasani de cum a jucat”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și