Închide meniul

Reacţia lui Daniel Niculae după ce Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi se va duela chiar cu fosta sa echipă!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 ianuarie 2024, 8:39

Reacţia lui Daniel Niculae după ce Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi se va duela chiar cu fosta sa echipă!

Reacţia lui Daniel Niculae după ce Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi se va duela chiar cu fosta sa echipă!

Daniel Niculae şi Adrian Mutu / Facebook Rapid

„Briliantul” a bătut palma cu Neluţu Varga şi va deveni antrenorul ardelenilor. Iată reacţia lui Daniel Niculae după ce Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele giuleştenilor a mărturisit că e o situaţie „ciudată”, dar a precizat că aşa se întâmplă în fotbal. El i-a urat succes lui Adrian Mutu la CFR Cluj.

Reacţia lui Daniel Niculae după ce Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi se va duela chiar cu fosta sa echipă!

”Până la meciul împotriva CFR-ului mai avem două meciuri. Mai e derby-ul cu Dinamo. Este foarte, foarte important pentru noi, trebuie sa reușim să ne impunem jocul și să câștigăm dacă vrem să rămânem acolo sus. 

Mă bucur pentru Adi (n.r.: Mutu), pentru semnarea acestui contract și că nu a rămas mult timp pe tușa. Știu că e prieten de mult cu Domnul Varga, îi urez mult succes, mai puțin în meciurile contra noastră, dar la finalul anului să fim peste ei.

Este un profesionist desăvârșit, e total schimbat față de fotbalistul Mutu și sunt ferm convins că va avea o carieră frumoasă. Este ciudat, dar asta e viața antrenorului. Mergi la o echipă, semnezi cu alta și ajungi rivalul echipei cu care ai început sezonul”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul din Pipera la FCSB!

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar veni vreodată la FCSB să lucreze în condiţiile de acum de la „roş-albaştri”.

Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi urmează să semneze cu formaţia patronată de Neluţu Varga, după ce milionarul din Gruia va rezolva situaţia cu Andrea Mandorlini.

Mutu nu poate să lucreze (n.r.: la FCSB), că Mutu nici nu poate să vină. Vine vreodată Mutu la mine? Ce să caute Mutu la mine? N-are ce căuta. El e antrenor valoros, dar nu… El știe, de ce crezi că a zis asta? Știe că nu-l iau! Vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri”, a spus astăzi Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a declarat, recent, că nu ar putea să meargă la FCSB în condiţiile în care se lucrează acum la clubul patronat de Gigi Becali.

Mutu a precizat că nu trecutul dinamovist l-ar face să nu semneze vreodată cu FCSB, ci faptul că s-ar simţi inutil pe banca echipei patronate de Gigi Becali.

Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu a avut o reacţie categorică: „M-aş simţi inutil!”

Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri şi a avut o reacţie categorică. Noul tehnician al lui CFR Cluj a explicat de ce nu ar putea niciodată să stea pe banca echipei lui Gigi Becali.

„Briliantul” a fost liber de contract după despărţirea de Neftchi Baku şi a fost convins de Neluţu Varga să vină în Gruia. Mutu se declară mulţumit şi asigură că FCSB nu era pe lista echipelor la care îşi dorea să ajungă.

„(n.r. – n-ai visat niciodată să ajungi la FCSB?) Nu. Nu pot spune că e o echipă care nu e importantă. Din contră. E una dintre cele mai importante.

Dar lucrurile sunt cum sunt acolo, am mai vorbit despre asta, și cred că m-aș simți inutil acolo. Profilul meu nu cred că s-ar potrivi FCSB-ului.

(n.r. – are legătură cu gena ta de dinamovist?) Nu are legătura cu asta. Dacă era așa nu mergeam nici la Rapid. Eu sunt antrenor profesionist și încerc să rămân așa, să nu fac diferențe din punctul ăsta de vedere.

Reclamă

„Profilul meu nu se potrivește la FCSB”

(n.r. – nu te vezi la FCSB că Gigi centrează și dă cu capul. Nu te vezi antrenor-legumă) Nu aș vrea să spun lucrul ăsta. Eu nu îi văd așa pe antrenorii de acolo sub nicio formă. Dar profilul meu nu cred că se potrivește la FCSB”, declara Adi Mutu pentru fanatik.ro.

La CFR Cluj, Adrian Mutu are ca obiectiv grupele europene şi va avea un salariu lunar de 35.000 de euro, din care îşi va plăti şi stafful. La Rapid, fostul mare atacant al naţionalei câştiga 12.000 de euro pe lună.

Neluţu Varga încearcă să se înţeleagă amiabil cu Andrea Mandorlini pentru rezilierea contractului. Italianul nu ar avea o clauză de reziliere uriaşă, de 300.000 de euro, aşa cum se vehicula. Neluţu Varga ar dori să îi achite 2-3 salarii italianului pentru ca acesta să renunţe la contract. În caz contrar, Varga ar trebui să îi achite salariul până la încheierea contractului. Mandorlini are contract cu CFR Cluj până în vara acestui an.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și