Închide meniul

Reacţia lui Marko Dugandzic, după ce a obţinut penalty-ul controversat în Rapid – CFR Cluj 2-1: „Am simțit contact și am căzut”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 octombrie 2022, 9:35

Reacţia lui Marko Dugandzic, după ce a obţinut penalty-ul controversat în Rapid – CFR Cluj 2-1: „Am simțit contact și am căzut

Marko Dugandzic a marcat în Rapid - Petrolul

Hepta

  • Reacţia lui Marko Dugandzic, după ce a obţinut penalty-ul controversat în Rapid – CFR Cluj 2-1
  • Explicaţiile oferite de atacantul Rapidului

Reacţia lui Marko Dugandzic, după ce a obţinut penalty-ul controversat în Rapid – CFR Cluj 2-1. Dugandzic a vorbit despre faza penalty-ului primit, după duelul cu Andrei Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a marcat golul victoriei Rapidului în derby-ul cu CFR Cluj, după ce a obţinut un penalty controversat.

Atacantul Rapidului a spus că a simţit un contact şi a căzut. Mai mult, acesta a spus că a fost extrem de motivat să joace împotriva fostei sale echipe.

Reclamă

Reacţia lui Marko Dugandzic, după ce a obţinut penalty-ul controversat în Rapid – CFR Cluj 2-1

A fost un meci special pentru că am jucat împotriva fostei echipe la care am fost 7 luni și împotriva prietenilor. A fost special pentru mine și am fost și mai motivat. Sunt foarte fericit pentru că am câștigat și pentru că a marcat. Nu am văzut faza penalty-ului. Am simțit contact și am căzut. Am oprit mingea și am vrut să mă duc spre poartă. Am simțit contact și am căzut. Arbitrul și cei din camera VAR au decis că e penalty.

Eu nu am văzut reluarea, dar e greu pentru un fundaș să recunoască că a făcut penalty. Dar nu vreau să comentez arbitrajul. Avem VAR. Dacă au zis că e penalty, înseamnă că e penalty. Am vrut să execut eu. Scuffet mă cunoaște și am încercat să bat diferit. Dacă eram pe teren, tot eu băteam îl executam și pe primul”, a spus Marko Dugandzic.

Reclamă

Reacţia lui Mihai Stoica, după penalty-ul controversat din Rapid – CFR Cluj 2-1: „E grav!”

Mihai Stoica a reacţionat, după penalty-ul controversat din Rapid – CFR Cluj 2-1. Managerul general de la FCSB susţine că lovitura de la 11 metri, prin care Marko Dugandzic a marcat pentru 2-1, a fost acordată în mode eronat. Rapid s-a impus în faţa celor de la CFR Cluj, în derby-ul etapei cu numărul 16 din Liga 1. Meciul a fost decis de două penalty-uri, acordate pentru giuleşteni, şi transformate de Cristi Săpunaru şi Marko Dugandzic.

„Dacă s-a ajuns să se dea penalty la ținere reciprocă….

a) Contra CFR-ului

Reclamă 4 / 0/3

b) Cu VAR

… e grav!”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj

Cătălin Popa a dictat uşor un penalty în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti şi nici verificarea VAR nu l-a contrazis.

Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu VAR. Fundaşul oaspeţilor a primit şi cartonaşul galben.

Au urmat protestele oaspeţilor, în timp ce golul era verificat în camera VAR unde se afla Ovidiu Haţegan. Totuşi, chiar dacă reluările au arătat că faultul nu a fost unul clar, decizia a rămas cea iniţială. Dugandzic a fost cel pe care l-a lăsat Cristi Săpunaru să execute penalty-ul şi acesta a înscris împotriva fostei sale echipe din Liga 1. L-a învins pe Scuffet cu un şut perfect.

Rapid – CFR Cluj 2-1! Adi Mutu l-a învins pe Dan Petrescu

Giuleştenii au reuşit să învingă campioana României, în derby-ul rundei cu numărul 16 din Liga 1. Rapid s-a distanţat la patru puncte faţă de CFR Cluj, însă arădenii au două meciuri în minus. Cristi Săpunaru şi Marko Dugandzic i-au adus toate cele trei puncte lui Adi Mutu. Karlo Muhar a marcat pentru clujeni.

Rapid a reuşit să deschidă scorul prin Cristi Săpunaru. Căpitanul giuleştenilor a transformat un penalty scos de Kevin Luckassen, în minutul 34.

Reclamă

Ulterior, în repriza secundă, Karlo Muhar a reuşit şi egaleze, după cornerul executat perfect de către Ciprian Deac. Mijlocaşul lui Dan Petrescu a marcat printr-o lovitură de cap.

În minutul 71, Rapid a beneficiat de lovitură de la 11 metri, după un duel purtat de Andrei Burcă şi Marko Dugandzic. Arbitrul Cătălin Popa nu a consultat arbitrajul video, iar Marko Dugandzic a transformat fără emoţii.

Rapid ajunge la 32 de puncte, graţie succesului cu CFR Cluj, şi îşi păstrează seria invincibilităţii pe teren propriu. Pentru trupa lui Adi Mutu urmează duelul cu FCSB, din runda viitoare, iar pentru CFR Cluj urmează duelul decisiv din Conference League, cu Ballkani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”