Închide meniul

Reacţia lui Sergiu Hanca, după ce a fost huiduit de fanii lui Dinamo

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 8:36

Reclamă
Reacţia lui Sergiu Hanca, după ce a fost huiduit de fanii lui Dinamo

Reacţia lui Sergiu Hanca, după ce a fost huiduit de fanii lui Dinamo

Sergiu Hanca, în timpul meciului Dinamo - Petrolul 1-1 / Hepta

Reacţia lui Sergiu Hanca după ce a fost huiduit de fanii lui Dinamo, în remiza cu Petrolul, 1-1, nu a întârziat să apară. Fostul mijlocaş al câinilor roşii, în perioada 2016-2019, a jucat 88 de minute în derby-ul de sâmbătă seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii nu au uitat de momentul incredibil petrecut în 2018, care a consemnat şi ultimul meci al lui Hanca la Dinamo. Atunci, la Giurgiu, câinii pierdeau cu 4-1, iar unii fani intrau într-un conflict cu soţia lui Sergiu, Andreea.

Hanca a jucat în tricoul Petrolului, împotriva lui Dinamo, echipă pentru care şi-a trecut în cont 20 de goluri şi 22 de pase decisive, în cele 112 meciuri disputate.

Reacţia lui Sergiu Hanca, după ce a fost huiduit de fanii lui Dinamo

„Sincer, nu credeam că voi juca vreodată împotriva lor, dar, știți cum e, Dumnezeu are alte planuri cu noi, mereu. A fost un sentiment puțin ciudat, pentru că am avut o perioadă frumoasă la Dinamo, am câștigat un trofeu.

A fost puțin ciudat, dar am încercat să îmi fac treaba. Chiar dacă unii m-au huiduit, eu sunt jucător profesionist. Cei care m-au huiduit nu reprezintă Dinamo, ci doar cei care susțin clubul la bine și la rău”, a spus Hanca, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ovidiu Burcă s-a revoltat după Dinamo – Petrolul 1-1

Ovidiu Burcă s-a revoltat după ce Dinamo a remizat în duelul cu Petrolul, scor 1-1. Antrenorul „câinilor” a fost extrem de deranjat de gazonul de pe arena Arcul de Triumf. Acesta a dezvăluit că oficialii alb-roşilor au plătit chirie, iar echipa a avut parte de o suprafaţă de joc care s-a prezentat în condiţii extrem de proaste.

„Am încercat să ne adaptăm puţin jocul. În mod normal, noi nu facem astfel de erori. Noi am pregătit meciul cu un joc mai direct. Din păcate, avem anumite automatisme pe care le-am creat în timp. Asta este situaţia.

Nu prea a fost fotbal. A fost o luptă, o încercare a jucătorilor de a se ţine în echilibru, încrâncenare. Au fost foarte multe greşeli de ambele părţi. Ceea ce era cel mai important, a fost ca jucătorii să-şi adapteze crampoanele pe un astfel de teren.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat să schimbăm multe astăzi, să avem un joc cât mai direct. Când faci nişte lucruri, le ai în reflex. Golubovic a dat această pasă, pe care nu ar fi trebuit să o dea.

Rămân cu un gust amar să văd că cea mai bună suprafaţa de joc din România a ajuns aşa. Au venit, ne iau chirie, suprafaţa e cum e…crezi că ne întreabă cineva dacă ne dau banii înapoi. Avem stadioane frumoase şi nu ştim să întreţinem un gazon.

Ar trebui să ai pasiune când ai o responsabilitate. Acum avem fel şi fel de firme cu care facem contracte, vedeţi ce se întâmplă. Nu ştiam ce se întâmplă cu Costin, el era în ambulanţă, şi mi se spunea să aştept. A avut umărul dislocat. Dar i s-a repus.

Avem meci de Cupă. Rapid va sta să se odihnească. Tocmai în perioada asta, au apărut schimbări, avem jucători accidentaţi, vedem ce rotaţii vom face, în aşa fel încât să câştigăm ambele meciuri, şi din Cupă şi cu Rapid”, a declarat Ovidiu Burcă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și