Închide meniul

Replică savuroasă a lui Valeriu Iftime, după UTA – FCSB 3-1: „În repriza a doua m-am uitat la un film!” Ce spune despre Malcom Edjouma

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 13:09

Replică savuroasă a lui Valeriu Iftime, după UTA – FCSB 3-1: În repriza a doua m-am uitat la un film!” Ce spune despre Malcom Edjouma

Valeriu Iftime vrea să transfere un jucător de la FCSB

Valeriu Iftime / Captură AS.ro LIVE

  • Replică savuroasă a lui Valeriu Iftime, după UTA – FCSB 3-1
  • Ce a declarat patronul de la Botoșani

Valeriu Iftime a avut o replică savuroasă, după ce UTA a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-1, în etapa cu numărul 29 din Liga 1. Patronul de la Botoșani a dezvăluit că rezultatul înregistrat de roș-albaștrii la Arad l-a surprins, și a rămas uluit atunci când a observat că Malcom Edjouma a fost înlocuit la pauză de Andrei Cordea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut trei puncte prețioase în lupta la titlu. Roș-albaștrii nu a profitat de înfrângerea celor la Farul, și au ratat șansa de a se apropia de primele locuri din Liga 1.

Replică savuroasă a lui Valeriu Iftime, după UTA – FCSB 3-1

Valeriu Iftime a comentat rezultatul obținut de FCSB la Arad, și a mărturisit că în a doua repriză meciul nu l-a mai captivat, și a preferat să vadă un film. Patronul de la Botoșani a declarat că mijlocașul roș-albaștrilor este jucătorul lunii, iar staff-ul vicecampioanei a greșit atunci când l-a înlocuit, imediat după pauză.

Reclamă

Totodată, Iftime a vorbit și despre o posibilă revenire a lui Malcom Edjouma la Botoșani. Acționarul trupei din Moldova exclude din start această variantă, deoarece susține că mijlocașul francez nu va mai venit la o trupă la care nu este plătit pe măsură.

„Am rămas surprins de rezultat. Știam că la pauză era 1-1 și în repriza a doua m-am uitat la un film. Nu am vrut să mai văd meciul. Faptul că l-a schimbat pe Edjouma, e treaba celor de la FCSB! E jucătorul lunii… Scos la pauză, acum nu știu. Nu știu ce se întâmplă acolo.

Reclamă

(n.r. se întoarce Edjouma la Botoșani?) Nu cred niciodată! Nu va mai ajunge la Botoșani niciodată. Jucătorii ăștia s-au învățat cu bani mulți. Pot reveni la Botoșani doar dacă vor avea vreo sincopă foarte complicată acolo la ei. Edjouma va fi un jucător care va pleca din România”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sport.ro.

Gheorghe Mustață i-a luat la țintă pe Darius Olaru și David Miculescu, după UTA – FCSB 3-1

Gheorghe Mustață i-a luat la țintă pe Darius Olaru și David Miculescu, după ce UTA a învins-o pe FCSB categoric, cu scorul de 3-1. Liderul galeriei roș-albastre a criticat schimbarea lui Malcom Edjouma, și susține că dacă francezul ar fi rămas în teren și după pauză, alta ar fi fost soarta meciului.

„Capul sus, mergem înainte! Mai sunt și eșecuri în fotbal, n-avem ce să facem. Dar trebuia să ne apropiem de lider și să ne fie programul mai ușor în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că s-a rupt jocul la mijloc cu nonșalanța lui Olaru, ieșirea lui Edjouma. Nu înțeleg de ce trebuia să iasă Edjouma! Miculescu nu se ridică la valoarea banilor cu care a fost cumpărat.

Olaru n-a fost la capacitate maximă, exact cum joacă el. Olaru este un fotbalist de echipă națională, dar a fost sub joc. În momentul în care n-ai mijloc, ești mort! Olaru a greșit toate pasele. Dacă îl schimba pe Olaru și îl păstra pe Edjouma, era altceva.

Să nu credeți că nu ne doare și nu ne afectează. La momentul ăsta, faptul că a venit echipa în față, la șanse pentru campionat, de pe locul 14, mă interesează acum să nu afectăm echipa, jucătorii. Acești băieți nu au tăria aia de caracter.

Nu vreau să afectez echipa! Va veni momentul în care ne vom contra din nou, dacă se va merge așa. Pentru că ne-am săturat, de 6-7 ani să nu luăm nimic. Am vorbit cu suporterii, dacă noi venim acum și protestăm, afectăm echipa, în condițiile în care avem șanse la campionat. Eu nu sunt de acord cu asta”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă