Închide meniul

„Resimţiţi presiunea luptei la titlu?” Reacţia imediată a lui Alexandru Albu, după Poli Iaşi – Rapid 3-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2024, 22:24

Reclamă
„Resimţiţi presiunea luptei la titlu? Reacţia imediată a lui Alexandru Albu, după Poli Iaşi – Rapid 3-1

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

Alexandru Albu, Cristi Săpunaru şi Albion Rrahmani / Profimediaimages

Alexandru Albu a avut prima reacţie după meciul Poli Iaşi – Rapid, scor 3-1, din etapa a 27-a a Ligii 1. Mijlocaşul lui Cristiano Bergodi şi-a găsit cu greu cuvintele după eşecul surprinzător suferi pe stadionul din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid avea cinci victorii la rând în acest an, până să piardă cu Poli Iaşi. Mai mult, alb-vişiniii au condus pe tabelă, dar au primit trei goluri pe final.

Reacţia lui Alexandru Albu, după Poli Iaşi – Rapid 3-1

Albu a vorbit despre gafa de proporţii făcută de căpitanul Cristi Săpunaru, la reuşita prin care moldovenii au restabilit egalitatea. A avut un mesaj de susţinere pentru veteranul din centrul defensivei.

Nu digerăm bine deloc, am venit aici încrezători. Am început bine partida, cu ocazii uriaşe. Nu am luat cele mai bune decizii pe ultimii 30 de metri şi asta ne-a costat. A venit acel gol, revenirea lor şi acolo practic au intrat ei în meci.

Nu numai Săpunaru a greşit, a greşit toată lumea. Toţi greşim, suntem o familie… trebuie să ne încurajăm, să ne ridicăm de joc. Ne aşteaptă un meci greu cu UTA, trebuie să luăm cele 3 puncte.

Reclamă

(Resimţiţi presiunea luptei la titlu?) Nu, dacă resimţeam presiunea nu cred că mai câştigam 5 din 5. Astăzi nu am luat deciziile cele mai bune. Trebuie să fim un pic mai lucizi pentru că avem calitate foarte mare acolo în faţă. E păcat„, a declarat Alexandru Albu la digisport.ro.

Poli Iaşi – Rapid 3-1 şi bucureştenii sunt la primul eşec în 2024

Echipa Poli Iaşi a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, în etapa a 27-a din Superligă. Oaspeţii au condus cu 1-0.

Portarul ieşenilor, Ailenei, a intervenit bine în faţa lui Burmaz, în minutul 7, iar gazdele au replicat prin şutul lui Luca Mihai, din minutul 25. La pauză s-a intrat cu scor alb , însă repriza secundă a meritat aşteptarea. Rapid a deschis scorul prin Ermal Krasniqi, în minutul 52, însă gazdele au egalat repede, prin Bettaieb, în minutul 55. Finalul de meci a fost electrizant: Harrison a avut gol anulat de VAR pentru ofsaid (min 83), pentru ca gazdele să înscrie totuşi pe final de două ori. Alin Roman a făcut 2-1 în minutul 87, iar Harrison a stabilit scorul final în minutul 90+4. S-a încheiat 3-1 pentru Poli Iaşi.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 55 puncte
2. CFR Cluj – 48 puncte
3. Rapid – 48 puncte
4. Farul – 41 puncte
5. Universitatea Craiova – 39 puncte
6. Hermannstadt – 37 puncte
7. UTA – 37 puncte
8. Petrolul – 35 puncte
9. U Cluj – 34 puncte
10. Sepsi – 33 puncte
11. Oţelul – 32 puncte
12. FCU Craiova – 30 puncte
13. Poli Iaşi – 30 puncte
14. FC Voluntari – 27 puncte
15. Dinamo – 22 puncte
16. FC Botoşani – 20 puncte

POLI IAŞI: Ailenei – Todoroski, Samoyoa, Fl. Ilie, Marchioni, Stefanovici – L. Mihai (Jatoba 67), Bordeianu (Allanzinho 46), Saghiri (A. Roman 81) – S. Buş (Kabran 67), Bettaieb (Harrison 77). ANTRENOR: Leo Grozavu

RAPID: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic (Oaidă 64), Al. Albu (Hromada 78), Papeau (Petrila 64) – Burmaz (Hasani 78), A. Rrahmani, E. Krasniqi (Funsho 78). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: –

Arbitri: Radu Petrescu – Ovidiu Artene, Mircea Mihail Grigoriu – Claudiu Marcu

Arbitri VAR: Bogdan Dumitrache – Lucian Rusandu

Reclamă

Observator: Iosif Olah

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și