Închide meniul

Rică Răducanu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „A mâncat banii românilor!” Cuvinte dure la adresa antrenorului Rapidului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 16:29

Reclamă
Rică Răducanu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „A mâncat banii românilor! Cuvinte dure la adresa antrenorului Rapidului

Rică Răducanu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi

Colaj Hepta

Rică Răducanu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj. Ardelenii s-au impus chiar în Giuleşti cu 4-1, după ce au condus la pauză cu 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului, a răbufnit şi l-a atacat dur pe Cristiano Bergodi. Rică Răducanu a spus că tehnicianul trebuai să rămână în Italia pentru că în România a stat şi „a mâncat banii românilor”.

Rică Răducanu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi

Nu e vorba de 4-1, e vorba că pierdem primele locuri. Eu am zis de la început că a mâncat banii românilor. Dacă era antrenor, stătea în Italia. Pe unde s-a dus a mâncat banii. Eu aşa am zis de la început, s-a supărat pe mine. Echipa nu e pregătită, nu au un stil de joc. Au probleme în apărare„, a spus Rică Răducanu pentru orangesport.ro.

Cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid

Au apărut detalii despre cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid. Antrenorul italian are zilele numărate în Giuleşti, după înfrângerea umilitoare cu CFR Cluj. Alb-vişiniii au fost conduşi cu 4-0 la pauză, iar eşecul i-a scos definitiv din cursa pentru titlul din Liga 1.

Patronul Rapidului s-a ferit să ia o decizie imediat după eşecul fără drept de apel din etapa a 3-a a play-off-ului. Totuşi, trebuie să scoată din conturi o sumă importantă de bani pentru a-i „rupe” contractul lui Bergodi

Reclamă

Robert Niţă a dezvăluit, pentru fanatik.ro, că Bergodi are contractul „betonat”. În momentul în care a semnat cu Rapid, la începutul sezonului, a insistat pentru o clauză de reziliere de 200.000 de euro. Dan Şucu a acceptat, mai ales că suma a fost similară cu cea primită în momentul în care Adi Mutu a plecat din Giuleşti şi a semnat cu Neftchi Baku.

În condiţiile date, sunt şanse importante ca Bergodi să rămână pe banca Rapidului şi la partida cu fosta sa echipă, Sepsi Sf. Gheorghe. Înfrângeri pe linie are italianul în cele trei etape din play-off.

Patronul Rapidului a refuzat să dea, imediat după finalul partidei, un verdict în privinţa lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Şi eu, ca toţi rapidiştii, sunt convins, sunt extrem de dezamăgit. Prea mulţi băieţi de treabă în club şi prea puţină fermitate. Avem de lucru. Mulţumesc.

(n.r.: Antrenorului i se poate spune ceva? Când veţi hotărî soarta lui Cristiano Bergodi?) Nu vorbim la cald, niciodată”, a declarat Dan Şucu după Rapid – CFR Cluj 1-4.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și