Închide meniul

Cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid! Clauza care i-a „betonat” contractul

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2024, 13:03

Reclamă
Cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid! Clauza care i-a „betonat contractul

Cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid

Cristiano Bergodi, după un meci al Rapidului / Hepta

Au apărut detalii despre cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid. Antrenorul italian are zilele numărate în Giuleşti, după înfrângerea umilitoare cu CFR Cluj. Alb-vişiniii au fost conduşi cu 4-0 la pauză, iar eşecul i-a scos definitiv din cursa pentru titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Rapidului s-a ferit să ia o decizie imediat după eşecul fără drept de apel din etapa a 3-a a play-off-ului. Totuşi, trebuie să scoată din conturi o sumă importantă de bani pentru a-i „rupe” contractul lui Bergodi

Cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid

Robert Niţă a dezvăluit, pentru fanatik.ro, că Bergodi are contractul „betonat”. În momentul în care a semnat cu Rapid, la începutul sezonului, a insistat pentru o clauză de reziliere de 200.000 de euro. Dan Şucu a acceptat, mai ales că suma a fost similară cu cea primită în momentul în care Adi Mutu a plecat din Giuleşti şi a semnat cu Neftchi Baku.

În condiţiile date, sunt şanse importante ca Bergodi să rămână pe banca Rapidului şi la partida cu fosta sa echipă, Sepsi Sf. Gheorghe. Înfrângeri pe linie are italianul în cele trei etape din play-off.

Patronul Rapidului a refuzat să dea, imediat după finalul partidei, un verdict în privinţa lui Cristiano Bergodi.

Reclamă

Şi eu, ca toţi rapidiştii, sunt convins, sunt extrem de dezamăgit.

Prea mulţi băieţi de treabă în club şi prea puţină fermitate. Avem de lucru. Mulţumesc.

(n.r.: Antrenorului i se poate spune ceva? Când veţi hotărî soarta lui Cristiano Bergodi?) Nu vorbim la cald, niciodată”, a declarat Dan Şucu după Rapid – CFR Cluj 1-4.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Corsicanu i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după Rapid – CFR Cluj 1-4

Demisia, demisia!„, s-a scandat în Giuleşti după ce Rapid a primit patru goluri, până la pauză, pe teren propriu. Cristiano Bergodi a refuzat să vorbească despre plecare şi a anunţat că soarta lui stă în mâinele lui Dan Şucu şi Victor Angelescu.

(n.r. S-a scandat demisia, trebuie să plece Bergodi?) Asta decide patronul. Eu nu pot să spun ce simt, pentru că nu vreau să influenţez. La pauza meciului am vorbit cu Daniel Niculae şi Maftei şi mi-au spus că jucătorii sunt privilegiaţi, pentru că dacă se întâmpla chestia asta în perioada în care ei erau fotbalişti, iar Rapid era condusă cu 0-4 în Giuleşti, spectatorii săreau în teren.

Au tot ce le trebuie, cele mai mari salarii din România, totul pe tavă! Nu este nicio presiune, nicio problemă dacă nu vom câştiga campionatul, dar nu este în regulă ce s-a întâmplat în seara asta.

Este de bun simţ ca Bergodi să spună că ridică mâinile şi îşi vede de drum. Să ne respecte, pentru că noi i-am arătat un respect total.

Este normal să ai progres în timp, dar când ajungi să fii umilit, este o chestie de bun simţ (n.r. să îţi dai demisia). Putea să se gândească la o variantă de genul ăsta.

(n.r. Mutu este o variantă pentru postul de antrenor?) Nu este menirea mea să fac astfel de analize.

Nu vreau să îi jignesc pe jucători, dar la cum s-au comportat fanii în seara asta. I-au încurajat tot meciul! În locul jucătorilor nu aş mai ieşi pe stradă. La 4-0 cânta tot stadionul”, a spus Gigi Corsicanu la primasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și