Închide meniul

Risto Radunovic, prima reacţie după ce a ratat un penalty în FCSB – Sepsi 3-1: „Am crezut că o să fie o seară neagră”. Mesaj de luptă al muntenegreanului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 23:37

Risto Radunovic, prima reacţie după ce a ratat un penalty în FCSB – Sepsi 3-1: „Am crezut că o să fie o seară neagră. Mesaj de luptă al muntenegreanului

Risto Radunovic, prima reacţie după ce a ratat un penalty în FCSB - Sepsi 3-1

Risto Radunovic, în timp ce a executat o lovitură de la 11 metri / Hepta

Risto Radunovic a avut prima reacţie după meciul FCSB – Sepsi, scor 3-1, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Gigi Becali s-a apropiat la trei puncte de liderul Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu (28), Ovidiu Popescu (74) şi Andrei Cordea (79) au marcat golurile roş-albaştrilor. Florinel Coman a reuşit două pase decisive şi a fost desemnat MVP-ul partidei de pe Arena Naţională. Risto Radunovic a ratat un penalty la ultima fază a primei reprize.

Risto Radunovic, prima reacţie după ce a ratat un penalty în FCSB – Sepsi 3-1

O victorie foarte importantă pentru noi, e important că am câştigat acasă. Am ratat penalty, se întâmplă şi asta. E important că colegii au înţeles şi la 1-1 am forţat şi am câştigat.

Mi-au venit în cap toate, am crezut că o să fie o seară neagră. Dar până la sfârşit am avut putere şi am rezulvat meciul. Am intrat în ultimele 3 meciuri, e important să mergem pas cu pas. Nu depindem de noi, dar muncim pentru a câştiga următoarea etapă şi sper să ne apropiem de Farul.

Trebuie să încasăm cât mai puţine goluri şi să avem o echipă făcută pentru atac. Să ieşim să dăm mai multe.

Reclamă

CFR e o echipă puternică, care 5 ani la rând a câştigat titlul. O să fie un meci foarte greu. Cu ajutorul suporterilor, eu am încredere în echipă şi în victorie. Noi trebuie să ne dorim mai mult decât ei. Atâta timp nu am câştigat titlul, asta e motivarea noastră cea mai mare. Eu am încredere în echipă„, a declarat Risto Radunovic la digisport.ro.

FCSB continuă lupta cu Farul pentru titlu

FCSB s-a apropiat la trei puncte de Farul şi continuă să spere că o va depăşi in extremis pe echipa lui Gică Hagi şi că va câştiga primul titlu după o pauză de opt ani. Roş-albaştrii erau obligaţi să obţină toate cele trei puncte cu Sepsi.

În cazul în care FCSB ar fi pierdut pe Arena Naţională, Farul putea deveni matematic campioana României încă de etapa viitoare, în cazul în care câştiga deplasarea din Bănie cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1, după 7 etape:

1. Farul – 46 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova 36 de puncte
5. Rapid – 34 de puncte
6. Sepsi – 25 de puncte

FCSB încă nu este la „mâna ei„. Trebuie să o învingă pe Farul în meciul direct şi să aştepte un nou pas greşit de la constănţeni. La egalitate de puncte, trupa lui Hagi câştigă titlul. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa a 8-a:
Rapid – Sepsi
Universitatea Craiova – Farul
FCSB – CFR Cluj

Etapa a 9-a:
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova
Sepsi – CFR Cluj

Etapa a 10-a:
CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Reclamă

FCSB – Sepsi 3-1

Sepsi a avut ocazii în startul primei reprize, dar Târnovanu a intervenit salvator în două rânduri. În minutul 28 FCSB a deschis scorul prin Miculescu, iar cinci minute mai târziu Sorescu l-a driblat pe Niczuly însă a alunecat, i-a pasat apoi lui Miculescu, dar şutul acestuia a fost blocat de portarul oaspeţilor. În minutul 45+2 Niczuly l-a faultat pe Sorescu în careu şi s-a dictat penalti, dar goalkeeperul lui Sepsi a parat şutul lui Radunovic de la punctul cu var.

Bucureştenii au avut o bară în minutul 65, la o lovitură liberă a lui Florinel Coman, iar Sepsi a egalat prin Tudorie, în minutul 67. A fost însă egalitate doar timp de şapte minute, pentru că în minutul 74 Ovidiu Popescu a readus gazdele în avantaj cu un şut din careu, iar Cordea a stabilit scorul final în minutul 79, înscriind din pasa lui Florinel Coman.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Şut, Olaru – Sorescu, Miculescu (Oct. Popescu 60) , Fl. Coman (I. Cristea 83). ANTRENOR: Elias Charalambous

SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, M. Bălaşa, Ispas – C. Matei (R. Varga 85), N. Păun (Papa 66), J. Rodriguez (Francisco Junior 85), M. Ştefănescu – Rondon (Tudorie 66), Safranko (A. Nistor 90+2). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Radunovic 31, Şut 55 / M. Bălaşa 21, Niczuly 45+2, D. Ciobotariu 63

Arbitri: Marcel Bîrsan – Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac – Cătălin Buşi

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Marius Badea

Observator: Corneliu Fecioru

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și