Închide meniul

S-a aflat cine sunt fundaşii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB. La 35 de ani, Igor Armaş ar putea semna cu roş-albaştrii

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2023, 17:18

S-a aflat cine sunt fundaşii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB. La 35 de ani, Igor Armaş ar putea semna cu roş-albaştrii

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

  • S-a aflat cine sunt fundaşii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB
  • Igor Armaş, ultimul nume de pe lista latifundiarului din Pipera

S-a aflat cine sunt fundaşii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB. Patronul vicecampioanei României a întocmit lista de transferuri şi nu mai acceptă încă un titlu ratat. Chiar dacă a anunţat că va plăti sume importante pentru a-şi vedea visul împlinit, omul de afaceri surprinde. Veteranul Igor Armaş (35 de ani) ar putea semna cu roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov și Billel Omrani sunt jucătorii care nu vor mai continua la FCSB. Se caută de urgenţă întăriri în centrul defensivei şi se încearcă convingerea lui Vlad Chiricheş să revină la echipă, la un deceniu după ce a fost vândut pentru 9.5 milioane de euro la Tottenham.

S-a aflat cine sunt fundaşii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB

Fundaşul de 33 de ani, care a retrogradat din Serie A cu Cremonese, este primul pe lista de transferuri a lui FCSB. Gigi Becali îl doreşte şi pe Andrei Burcă, de la CFR Cluj, pentru a rezolva problemele din defensivă.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, latifundiarul din Pipera mai are pe listă două nume surprinzătoare. Căpitanul lui FC Voluntari, Igor Armaş, ar putea ajunge la FCSB în cazul în care „pică” transferurile lui Chiricheş şi Burcă. Jucătorul de 35 de ani este dispus să plece de la ilfoveni şi să dea o ultimă lovitură importantă înainte de retragere.

Becali a mai pus ochii şi pe un alt fundaş, care a trecut pe la FC Voluntari. Este vorba de slovenul Andraz Struna (34 de ani), care în prezent evoluează în ţara natală. Contractul său cu NK Tabor Sezana expiră la finalul lunii viitoare.

Reclamă

FCSB primeşte şi alte întăriri şi se transformă complet. Valentin Gheorghe, Ianis Stoica, Ovidiu Perianu, Mihai Lixandru şi Alexandru Musi ar putea reveni la echipă. Rămâne de văzut care dintre ei va rămâne în tricoul roş-albastru şi cine va continua să fie împrumutat.

Răzvan Oaidă a plecat deja de la FCSB şi a semnat cu Rapid! Mijlocaşul s-a înţeles cu giuleştenii pentru un contract valabil pe două sezoane.

Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești”, a fost prima reacţie a lui Oaidă, pentru site-ul Rapidului.

Joonas Tamm pleacă de la FCSB! Mesajul de rămas-bun pentru fanii roş-albaştri

Joonas Tamm pleacă de la FCSB. Fundaşul estonian şi-a luat rămas-bun de la fanii roş-albaştri. El le-a mulţumit acestora.

Telenovela Tamm s-a terminat! Fundaşul a decis să părăsească echipa pentru care a evoluat un sezon.

A fost o plăcere. Mulţumesc tuturor colegilor mei şi staff-ului FCSB. Pentru toţi fanii şi suporterii – sunteţi uimitori. Forza Steaua (n.r.: FCSB)”, a scris Joonas Tamm pe Instagram.

Joonas Tamm a jucat din iulie 2022 la FCSB. În vârstă de 31 de ani, fundaşul e internaţional estonian.

Tamm a adunat 35 de partide în tricoul FCSB, marcând şi 3 goluri. Pentru naţionala Estoniei, Joonas Tamm are 53 de prezenţe. A marcat şi 4 goluri pentru reprezentativa estoniană de seniori. Tamm a bifat prezenţe pentru toate naţionalele estoniene, de la U16 până la seniori.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat