Închide meniul

„Şansele de salvare ale lui Dinamo sunt zero!” Verdictul fostului jucător de la FCSB şi Rapid bagă frica în „câini”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2024, 9:43

Reclamă
„Şansele de salvare ale lui Dinamo sunt zero! Verdictul fostului jucător de la FCSB şi Rapid bagă frica în „câini

Verdictul fostului jucător de la FCSB şi Rapid despre şansele lui Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, pe penultimul loc în Liga 1 / Profimediaimages

Verdictul fostului jucător de la FCSB şi Rapid, Tibi Bălan, bagă frica în fanii lui Dinamo. Mijlocaşul care le-a „suflat” alb-roşiilor titlul în 2009 este sigur că nu există nicio şansă ca gruparea din Ştefan cel Mare să poată evita o nouă retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1 după 21 de etape. Are 16 puncte, cu 7 mai puţin decât Poli Iaşi. Cele două victorii cu care „câinii” au încheiat anul 2023 nu l-au impresionat pe Tibi Bălan.

Verdictul fostului jucător de la FCSB şi Rapid: „Dinamo va retrograda”

Fostul internaţional i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo care au venit la echipă după plecarea lui Cristi Borcea.

Dinamo era mereu contracandidată la titlu. Nu exista altceva. Politica lor a fost greșită, după plecarea lui Borcea s-au perindat acționari. Au venit oameni care nu s-au priceput la fotbal, fără bani, au vrut să profite de brand. Chiar îmi pare rău de Dinamo, văd că se pune accent pe echipă, e bine că se face asta.

Dinamo merită mai mult. Sper să se găsească soluții. Dar șansele de salvare sunt zero. Am văzut Dinamo, sunt momente când joacă bine, au fost meciuri bune. Dar, per ansamblu, campionatul e o competiție de anduranță. Vin meciurile cu presiune, sunt jucători fără experiență acolo.

Reclamă

Moralul este tot mai scăzut când pierzi meciuri la rând. Când s-a mai salvat Voluntari, a început cu niște victorii noul an. Asta dă încredere și speranță. Dar, în situația asta nu văd șanse să se salveze”, a declarat Tibi Bălan pentru gsp.ro.

Tibi Bălan a ajutat-o pe Unirea Urziceni să câştige titlul în sezonul 2008-2009, chiar dacă Dinamo era mare favorită. A mai jucat pentru U Cluj, Rapid, Gaz Metan Mediaş, Sportul Studenţesc, FCSB, FC Voluntari şi Farul.

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo

Andrei Nicolescu a fost pus la zid, după campania de transferuri din această iarnă, de la Dinamo. Basarab Panduru l-a criticat pe administratorul special al trupei din Ştefan cel Mare, pentru faptul că formaţia alb-roşie a făcut un singur transfer în această perioadă de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo l-a transferat doar pe fundaşul central Darko Velkovski. S-a mai zvonit, de asemenea, că Zeljko Kopic a pus ochii şi pe doi jucători din prima ligă din Suedia, însă mutările nu s-au oficializat, până în prezent.

Ce transferuri au încercat? Cum? Erai plecat în Mexic când trebuia să faci transferuri. Nu. E literă de lege, e bază în fotbal: tu, ca manager ce ești, nu ai vacanță când toți au vacanță. Nu eu inventez asta.

Tu trebuie să pregătești asta. Nu că aveam sau n-aveam pregătit. După aia te trezești că ăla nu vine, ăla nu vine. Atunci nu ești manager de fotbal. Nu ai cum, dacă în perioada în care trebuie să muncești, tu mergi în vacanță, că așa merg jucătorii.

Nu ai cum! Tu nu ai vacanță, până se termină perioada asta de transferuri. Nu ai cum să ai vacanță, indiferent cine ești. Că asta faci ca manager. Tu nu iei vacanță, când iau alții. Cu echipa asta…”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și