Închide meniul
Foto

Scandal uriaş la Dinamo – Hermannstadt 1-0! Şeful firmei de pază a fost ridicat de jandarmi şi scos din stadion

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2024, 21:49

Scandal uriaş la Dinamo – Hermannstadt 1-0! Şeful firmei de pază a fost ridicat de jandarmi şi scos din stadion

Scandal uriaş la Dinamo - Hermannstadt 1-0! Şeful firmei de pază a fost ridicat de jandarmi şi scos din stadion

Captură Orangesport

Scandal uriaş la Dinamo – Hermannstadt 1-0. Şeful firmei de pază a fost ridicat de jandarmi şi scos din stadion. Scenela incredibile au avut loc în minutul 75 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scene incredibile la Dinamo – Hermannstadt 1-0. Şeful pazei de la Dinamo a fost săltat de jandarmi în repriza a doua a partidei de pe stadionul Arcul de Triumf.

Scandal uriaş la Dinamo – Hermannstadt 1-0! Şeful firmei de pază a fost ridicat de jandarmi şi scos din stadion

Conform fanatik.ro, acesta ar fi suporter al Rapidului şi ar fi intrat într-un conflict cu o parte din fanii dinamovişti de la tribuna care se afla deasupra băncilor de rezerve. Conform sursei citate, mai mulţi fani l-ar fi înjurat pe Marius Măldărăşanu.

Marius Măldărăşanu şi Dani Coman au răbufnit după meciul cu Dinamo

Marius Măldărăşanu şi Dani Coman au răbufnit după Dinamo – Hermannstadt 1-0. Antrenorul celor de la Hermannstadt a spus echipa sa a avut un gol valabil. Măldărăşanu s-a referit despre faza din minutul 41, când s-a dictat ofsaid.

Şi Dani Coman a avut un discurs dur la adresa lui Iulian Călin, arbitrul partidei cu Dinamo.

Reclamă

Am văzut pe telefon. Am înţeles că toată lumea spune că vine mingea de la adversar. Jucătorul lui are controlul mingii, dar nu contează. Le-am zis jucătorilor că trebuie să fim perfecţi pentru că tot ce va fi la limită, le va da lor. Orice fază la limită pentru adversari va fi dată lor. Trebuie să fim prea perfecţi. Istoricul meciurilor cu VAR mă face să cred că tot ce va fi la limită va fi pentru ei. Eu nu am vorbit cu arbitrii pentru că vreau să rămân concentrat pe echipa mea. Mai sunt 6 puncte şi ne vom bate pentru ultima etapă„, a spus Marius Măldărăşanu la digisport.ro.

„A fost gol valabil. Cred că ar trebuie analizată faza asta mult mai atent de cei de la CCA. Am pierdut 3 puncte care ne puteau duce în playoff. VAR-ul ne ajută, dar cred că nici arbitrii nu sunt prea pregătiţi. Dacă nu suntem ca ceilalţi şi să ţipăm toată ziua pe la televizor, nu înseamnă că suntem slabi”, a spus şi Dani Coman.

Dinamo a deschis scorul în minutul 25, Pavicic i-a pasat lui Goncalo Gregorio şi acesta a înscris cel de-al şaselea gol stagional. Sibienii au preluat controlul jocului şi au ratat pe final de repriză, la lovitura de cap a lui Gabi Iancu, scoasă de Golubovic în minutul 43. Bejan l-a încercat şi el cu o lovitura de cap pe Golubovic, în minutul 53, dar scorul nu a mai fost modificat până la final, iar dinamoviştii s-au impus cu 1-0, ajungând la a treia victorie din ultimele patru meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și