Închide meniul

Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova! Adrian Mititelu Jr. a intervenit de urgenţă

Reclamă

Publicat: 10 martie 2024, 23:42

Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova! Adrian Mititelu Jr. a intervenit de urgenţă

Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova - Universitatea Craiova

Scandal după FCU Craiova - Universitatea Craiova/ AntenaSport

A fost un scandal uriaş la finalul derby-ului dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-2. Un fan al trupei lui Adrian Mititelu a avut o reacţie furibundă, la plecarea de la stadion, şi s-a bătut cu oamenii de la firma de pază. Adrian Mititelu Jr a intervenit de urgenţă, pentru ca spiritele să se calmeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a câştigat derby-ul din Bănie, după ce FCU Craiova a condus cu 1-0 la pauză. Oltenii lui Petev s-au impus după golurile marcate de Alexandru Mitriţă şi Ştefan Baiaram.

Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova

După meci, un fan al celor de la FCU Craiova a avut o ieşire nervoasă. Cei de la firma de pază au intervenit pentru a-l calma pe acesta, care era foarte nervos, după rezultatul înregistrat de echipa sa.

Adrian Mititelu Jr a fost şi el prezent, atunci când fanul a izbucnit nervos, şi l-a calmat pe acesta.

Atmosfera a fost una încinsă şi pe parcursul meciului. Partida a fost întreruptă câteva minute, după fluierul de start. Fanii ambelor echipe au aruncat cu torţe pe teren, şi a fost nevoie de intervenţia stewarzilor, pentru a le scoate pe acestea de pe suprafaţa de joc.

Reclamă

Prima ocazie importantă a partidei a aparţinut oaspeţilor, în minutul 28, când Robert Popa a respins şutul din careu al lui Baiaram. FCU Craiova a replicat cu ocazia lui Baeten din minutul 44 şi cu golul marcat în minutul 45+4. Bahassa a centrat de pe dreapta, Căpăţână a respins greşit şi Aurelian Chiţu a înscris. Echipa lui Petev a fost mai energică în partea secundă.

Baeten a scos de pe linia porţii la capul lui Baiaram, din minutul 50. Alexandru Mitriţă a egalat în minutul 70, când l-a lobat pe Robert Popa, pentru ca şapte minute mai târziu Baiaram să înscrie golul victoriei oaspeţilor. S-a încheiat 2-1 pentru CS Universitatea Craiova, care este pe locul 4, cu 49 de puncte, în timp ce FCU Craiova ocupă locul 13, cu 31 de puncte.

Aurelian Chițu s-a prăbușit după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Aurelian Chițu s-a prăbușit după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Jucătorul de la FCU Craiova a vorbit despre duelul din Bănie, din ultima etapă a sezonului regular.

Reclamă 4 / 0/3

Omul care a marcat singurul gol al echipei lui Adrian Mititelu este de părere că FCU Craiova nu ar fi trebuit să piardă acest duel, având în vedere prestația bună din prima parte a meciului.

„Prima repriză…am stat mai bine decât ei. Dar după nu am mai putut să alergăm la fel, goluri luate prea uşor. Ne chinuim să marcăm. Au avut şi noroc la golul doi, o seară tristă pentru noi. La cum am jucat în prima repriză, nu meritam să pierdem.

Tot vorbim să nu mai facem greşeli, dar una e să vorbim, alta e ce facem în teren. Va fi foarte greu în play-out, dar trebuie să ne salvăm de la retrogradare.

Nu a fost prea mult timp pentru dânsul, dar am jucat destul de bine. Aşa am simţit, am căzut fizic, nu mai ajungeam la poarta lor. Foarte modest, şi ei au jucat bine în a doua repriză.

Nu se aştepta nimeni, dar suntem aici, asta e realitatea, vom încerca să facem un play-out bun, să evităm retrogradarea. Vom lupta şi să sperăm că ne vom salva destul de repede”, a spus Aurelian Chițu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și