Închide meniul

Aurelian Chițu s-a prăbușit după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Nu meritam să pierdem”. Care e noua misiune de la FCU

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 23:10

Aurelian Chițu s-a prăbușit după înfrângerea cu Universitatea Craiova: Nu meritam să pierdem”. Care e noua misiune de la FCU

Aurelian Chițu s-a părbușit după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Aurelian Chițu s-a prăbușit după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Jucătorul de la FCU Craiova a vorbit despre duelul din Bănie, din ultima etapă a sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul care a „încins” Bănie a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Aurelian Chițu s-a prăbușit după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Omul care a marcat singurul gol al echipei lui Adrian Mititelu este de părere că FCU Craiova nu ar fi trebuit să piardă acest duel, având în vedere prestația bună din prima parte a meciului.

Totuși, Aurelian Chițu a recunoscut că echipa sa face foarte multe greșeli și că în repriza secundă au avut o prestație slabă. Totodată, acesta a vorbit și despre noua misiune de la FCU Craiova: salvarea de la retrogradare.

„Prima repriză…am stat mai bine decât ei. Dar după nu am mai putut să alergăm la fel, goluri luate prea uşor. Ne chinuim să marcăm. Au avut şi noroc la golul doi, o seară tristă pentru noi. La cum am jucat în prima repriză, nu meritam să pierdem.

Reclamă

Tot vorbim să nu mai facem greşeli, dar una e să vorbim, alta e ce facem în teren. Va fi foarte greu în play-out, dar trebuie să ne salvăm de la retrogradare.

Nu a fost prea mult timp pentru dânsul, dar am jucat destul de bine. Aşa am simţit, am căzut fizic, nu mai ajungeam la poarta lor. Foarte modest, şi ei au jucat bine în a doua repriză.

Nu se aştepta nimeni, dar suntem aici, asta e realitatea, vom încerca să facem un play-out bun, să evităm retrogradarea. Vom lupta şi să sperăm că ne vom salva destul de repede”, a spus Aurelian Chițu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru era sigur de victoria cu FCU Craiova, încă de la 0-1

Patronul de la Universitatea Craiova a dezvăluit că simțea victoria din partida cu rivala din oraș, FCU Craiova. Mihai Rotaru i-a felicitat și pe jucătorii lui Adrian Mititelu și a spus că aceștia au făcut un meci bun. Totodată, patronul Universității a vorbit și despre „războiul” cu omologul său.

„O repriză a doua foarte bună. Vor fi astfel de meciuri când jucăm în Bănie. Vreau să îi felicit și pe jucătorii echipei gazdă totuși. În prima repriză am fost trist. Ivaylo a făcut câteva schimbări și am pus stăpânire pe joc. La pauză am zis că le dăm 3-1, gol în minutul 65, 75 și 90, în mintea mea! Nu mi-a ieșit în totalitate pronosticul.

Am mizat pe modul în care au fost montați jucătorii, știind că trebuie să lupte oricât ar fi fost nevoie. Ăsta era sentimentul meu. Băieții au arătat că sunt montați. Uitați-vă la Mitriță, Ivan, Bancu, toți!

Știam că sunt foarte montați. Am avut încredere în ei. Îmi pare rău pentru Cîmpanu, dar asta a fost. Am fi câștigat doar satisfacție personală (n.r. râde). Golul lui Mirtiță a fost fabulos!

Nu este un război între mine și Mititelu, este o competiție! Jucătorii de la FCU au făcut un meci bun, nu este nicio ironie! În a doua repriză am fost noi mai buni și am întors meciul.

Am jucat acasă, am făcut 30 de minute până la stadion. Nu am nicio satisfacție că ei sunt pe loc de baraj. Strategia noastră este făcută pentru podiumul Ligii 1, nu ne gândim la titlul, dar visele nu ni le pot lua nimeni!”, a spus Mihai Rotaru la primasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și