Închide meniul
LIVE SCORE

Sepsi Sf. Gheorghe – FC Argeş 4-0. Covăsnenii au dat recital de goluri în etapa 2 din Superliga! Victorie răsunătoare pentru trupa lui Cristiano Bergodi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2022, 13:47

Sepsi Sf. Gheorghe – FC Argeş 4-0. Covăsnenii au dat recital de goluri în etapa 2 din Superliga! Victorie răsunătoare pentru trupa lui Cristiano Bergodi

Sepsi Sf. Gheorghe - FC Argeş. Primul meci al zilei din Superliga

Sepsi, victorie uriaşă în Conference League / Profimediaimages

Sepsi Sf. Gheorghe a învins categoric FC Argeș, scor 4-0, în runda a doua din Superliga. Formația covăsneană continuă seria excelentă din debutul sezonului. Trupa lui Cristiano Bergodi are 4 puncte după primele două etape. În prima etapă, covăsnenii au remizat cu Universitatea Craiova, 2-2, după ce au fost conduși cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi venea după victoria din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1.

Sepsi Sf. Gheorghe – FC Argeş 4-0. Covăsnenii au dat recital de goluri în etapa 2 din Superliga

FINAL: Sepsi – FC Argeș 4-0. Covăsnenii au câștigat categoric meciul din etapa 2 din Superliga. Cosmin Matei, Bogdan Mitrea, Marius Ștefănescu și Cătălin Golofca au marcat pentru trupa lui Cristiano Bergodi.

Min 80. Sepsi – FC Argeş 4-0. Golofca își trece și el numele pe lista marcatorilor. Continuă recitalul de goluri la covăsnenilor.

Min. 63: Sepsi – FC Argeş 3-0. GOOOLLL! Fază spectaculoasă a grupării din Sfântu Gheorghe. Marius Ştefănescu a primit o pasă perfectă pe culoar şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă

Min. 60: Sepsi – FC Argeş 2-0. Mitrea a dublat avantajul gazdelor după o fază fixă. A reluat perfect cu capul centrarea lui Ştefănescu.

Min. 49: Sepsi – FC Argeş 1-0. Cosmin Matei a marcat fără probleme de la 11 metri!

Min. 47: Penalty pentru Sepsi! Cestor a făcut henţ în careu, iar „centralul” partidei a fluierat şi a arătat punctul cu var. Fundaşul central al piteştenilor a protestat, dar nu a putut să îl convingă pe arbitru să îşi schimbe decizia.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul de pe stadionul din Sfântu Gheorghe!

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, B. Mitrea, A. Dumitrescu – J. Rodrigez, N. Păun, C. Matei – Bărbuț, Tudorie, M. Ștefănescu
Rezerve: Began, G. Dragomir, I. Gheorghe, R. Ispas, Damașcan, Golofca, Rondon, R. Ispas, Dimitrov, Bălașa, Aganovic
Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevici – Meza Colli, Nijke – Jakolis, Calcan, Bertrand – Ișfan
Rezerve: Straton, Turda, Rainov, Vianna, Garita, Celestine, Alceus, Donisa, Covaci
Antrenor: Andrei Prepeliță

FC Argeş a început cu dreptul noua ediţie de campionat. În prima etapă, piteştenii au învins-o cu 2-0 pe UTA.

Sepsi – FC Argeş nu va avea parte de arbitraj video

Uite VAR-ul, nu e VAR-ul în Superligă. Sepsi – FC Argeş nu va avea parte de arbitraj video, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal. Decizia a fost luată după ce confruntarea celor de la CFR Cluj cu FC U Craiova 1948 a fost reprogramată.

Duminică, 24 iulie, se vor juca trei partide în România. Astfel, LPF a anunţat că sistemul video de arbitraj nu poate fi folosit la toate. Rapid – FCSB, FC U Craiova 1948 – CFR şi Sepsi – FC Argeş sunt meciurile programate în aceeaşi zi.

Având în vedere programarea meciurilor campioanei României, CFR 1907 Cluj, din UEFA Conference League, în zilele de joi, 21 iulie și miercuri, 27 iulie, care a determinat schimbările inerente în programul etapei a 2-a din Superliga României, Liga Profesionistă de Fotbal comunică:

Reclamă

– partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Argeș, contând pentru etapa a 2-a a Superligii și programată duminică, 24 iulie 2022, ora 12.00, se va desfășura fără asistența sistemului video de arbitraj (VAR). Acest incovenient, pe care îl regretăm, este cauzat de imposibilitatea deplasării în timp util a echipei care deservește acest sistem la stadionul din Sf. Gheorghe.

Facem precizarea că asemenea situații au mai apărut și în competiții europene de-a lungul timpului și este posibil, cu toate eforturile depuse, să mai apăra și în Superliga României, din aceleași motive obiective”, a anunţat LPF.

Recomandări
  • Sepsi Sf Gheorghe – FC Argeş 4-0
  • Covăsnenii au dat recital de goluri în etapa 2 din Superliga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și