Închide meniul

Singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Gigi Becali să îl transfere pe atacantul pe care îl doreşte la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 12:32

Reclamă
Singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Gigi Becali să îl transfere pe atacantul pe care îl doreşte la FCSB!

Singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Gigi Becali să îl transfere pe atacantul pe care îl doreşte la FCSB!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Mai este o singură condiţie de îndeplinit pentru ca Gigi Becali să îl transfere pe atacantul pe care îl doreşte la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce pistele Louis Munteanu şi Denis Alibec pare că s-au încheiat, Gigi Becali s-a reorientat către Daniel Popa de la U Cluj.

Singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Gigi Becali să îl transfere pe atacantul pe care îl doreşte la FCSB!

Reprezentanţii lui U Cluj i-au transmis FCSB-ului că nu negociază clauza de reziliere a lui Daniel Popa, informează fanatik.ro.

Aceasta este însă una de numai 300.000 de euro, iar Gigi Becali o poate achita fără probleme. În vârstă de 28 de ani, Daniel Popa este cotat de site-ul transfermarkt.com la 850.000 de euro.

În acest sezon de Liga 1, Daniel Popa a impresionat la U Cluj. În 29 de meciuri, el a marcat 8 goluri şi a dat 5 pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

Şi Alex Chipciu este pe lista lui Gigi Becali de la U Cluj. Antrenorul „Şepcilor roşii”, Neluţu Sabău, a transmis că şi-ar dori ca Alex Chipciu şi Dan Nistor să rămână la U Cluj.

U Cluj a reuşit să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Formaţia clujeană l-a convins pe Ovidiu Popescu să se alăture trupei antrenate de Neluţu Sabău. Ovidiu Popescu a părăsit-o pe FCSB pentru U Cluj după 8 ani.

Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt cei şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB, înainte de startul preliminariilor UEFA Champions League. Preşedintele Consiliului de Administraţei al campioanei României a pus ochii pe mai mulţi fotbalişti ai rivalelor din Liga 1.

Reclamă

Marius Ştefănescu este cel mai râvnit jucător de oficialul roş-albaştrilor. Mijlocaşul lui Sepsi a înscris 14 goluri în această ediţie de campionat, dar Laszlo Dioszegi i-a interzis să se transfere la FCSB. Totul după ce Dan Şucu acuzase că Ştefănescu s-ar fi înţeles cu Gigi Becali chiar înaintea meciurilor directe din play-off.

Mihai Stoica ar fi tentat şi să transfere câte doi jucători care au avut evoluţii notabile la Farul şi Rapid. Totuşi, a precizat că ultimul cuvânt îi aparţine lui Gigi Becali.

Mie îmi place de Ştefănescu. Gigi hotărăşte ce jucător, eu nu vreau să încalc regulamentele. L-am pus în toate topurile, îmi place de el, de când l-am văzut pentru prima oară jucând, chiar şi atunci când juca fundaş stânga.

Ştefănescu este jucătorul echipei din Sfântu Gheorghe. Nu pot să vorbesc despre ce ar face la noi. Şi Mitriţă îmi place. Îmi plac şi Louis Munteanu şi Grameni. De la Rapid îmi plac Rrahmani şi Krasniqi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Patronul lui Sepsi i-a stabilit un preţ special lui Gigi Becali. În cazul în care îl vrea neapărat pe Marius Ştefănescu, finanţatorul FCSB-ului ar fi nevoit să achite 10 milioane de euro, plus un euro.

Dacă va veni o ofertă bună, normal că voi pleca. Asta dacă dă cineva 10 milioane, dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”, a declarat Marius Ștefănescu după Sepsi – FCSB 2-2.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:03

Empoli a renunţat la Răzvan Marin! Ce se întâmplă cu mijlocaşul naţionalei, aflat cu România în Germania pentru EURO 2024

11:24

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho! Imagine fabuloasă

10:53

OFICIAL | O nouă plecare de la Dinamo! Un jucător important al „câinilor” a părăsit echipa antrenată de Zeljko Kopic

10:46

FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său

10:45

VIDEOArgentina a învins Guatemala, scor 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America. Lionel Messi a marcat de două ori

10:24

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și