Închide meniul

Soarta lui Cristiano Bergodi la Rapid a fost decisă de Dan Şucu! Cine va coordona campania de achiziţii din Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 15:27

Reclamă
Soarta lui Cristiano Bergodi la Rapid a fost decisă de Dan Şucu! Cine va coordona campania de achiziţii din Giuleşti

Dan Şucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi la Rapid

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci / Profimedia

Soarta lui Cristiano Bergodi la Rapid a fost decisă de Dan Şucu! Patronul formaţiei din Giuleşti are încredere în continuare în antrenorul italian, în ciuda perioadei complicate prin care trece echipa în acest final de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile, ultimul succes fiind cel de pe 5 noiembrie, cu FCSB, pe Arena Naţională.

Soarta lui Cristiano Bergodi la Rapid a fost decisă de Dan Şucu!

Cu toate acestea, Dan Şucu a anunţat că italianul va continua în Giuleşti şi în această iarnă şi că Bergodi se va bucura de toată încrederea conducerii:

„Nu avem nicio intenție să-l demitem pe Cristiano Bergodi. Nu se pune problema ca Bergodi să plece în viitorul apropiat. Nu contează ce se va întâmpla în meciul cu Farul. Bergodi va continua din iarnă să fie antrenorul Rapidului, are toată încrederea noastră.

Vom vedea ce se întâmplă în retur. Bineînțeles, orice se poate întâmpla cu un tehnician dacă lucrurile nu merg, dar nu are rost să facem nicio speculație.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Bergodi, vă spun răspicat, este antrenorul cu care Rapid va începe perioada de pregătire și cu care va ataca partea a doua a campionatului și bineînțeles și play-off-ul”, a declarat Dan Şucu, potrivit fanatik.ro.

Cristiano Bergodi va coordona campania de achiziţii la Rapid

Dan Şucu a dezvăluit şi că nu s-a pus problema să discute cu alţi antrenori, cu atât mai puţin cu Marius Măldăruşanu. În plus, încrederea de care se bucură Bergodi este arătată de faptul că italianul va fi cel care va coordona campania de achiziţii din această iarnă de la Rapid:

„Nu suntem în negocieri cu nimeni. Nu am contactat pe nimeni, nu am discutat cu niciun antrenor, cu atât mai puțin cu domnul Măldărășanu. Avem antrenor, pe Cristiano Bergodi. Are toată susținerea mea și a colegilor mei. Și să vă mai dezvălui ceva. Toată campania de transferuri care se face în acest moment este coordonată și făcută la dorința lui Cristiano Bergodi.

Reclamă

El își dorește jucătorii care vor veni, el coordonează lotul împreună cu ai mei colegi. Deci este logic să mergem mai departe cu domnul Bergodi. Am vrut să pun capăt speculațiilor. Bergodi va fi pe banca Rapidului și în 2024″, a mai spus patronul celor de la Rapid.

Pentru Rapid urmează ultimul meci din 2023, la Ovidiu, cu Farul Constanţa. Echipa lui Cristiano Bergodi se află pe locul 4 după 20 de etape, cu 32 de puncte. De partea cealaltă, campioana în exerciţiu se află pe locul 6, cu 29 de puncte.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și