Închide meniul

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid: „I-am dat drumul să plece”

Dan Roșu Publicat: 6 ianuarie 2024, 16:59

Reclamă
Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid: „I-am dat drumul să plece

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB - Hepta

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid a fost dezvăluită chiar de patronul de la FCSB. Latifundiarul l-a lăsat să plece pe croatul care avea contract cu liderul până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a ajuns deja în cantonamentul Rapidului, iar Gigi Becali susţine că i-a plătit 70.000 croatului, care câştiga un salariu lunar de 20.000 de euro la FCSB.

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid

„I-am dat drumul să plece la Rapid. El oricum am înţeles că s-a înţeles cu ei, practic. A plecat, ce mai contează? Am dat eu bani. I-am dat bani lui. 70.000 de euro i-am dat ca să plece.

Noi dacă facem un contract, trebuie să-l respectăm. Are contract, când vrei să plece negociezi cu el. Nu are rost să discutăm ce nu mi-a plăcut. Poate merge la Rapid şi sparge norii. Se antrenează extraordinar, dar aşa am hotărât noi”,  a spus Becali, citat de digisport.ro.

Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic

Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic și a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Patronul Rapidului s-a înțeles cu mijlocașul de la FCSB care a fost pus de Gigi Becali pe „lista neagră”. Mijlocașul va primi un salariu uriaș, de 17.000 de euro.

Reclamă

Cu patru titluri câștigate în tricoul lui CFR Cluj, Damjan Djokovic a semnat în vară cu liderul Ligii 1. În total, a adunat 23 de meciuri și 4 goluri pentru vicecampioana României.

Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz au costat-o pe Rapid, în această iarnă, 1.7 milioane de euro. Cel mai scump a fost Krasniqi, adus de la CFR Cluj pentru 1 milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și