Închide meniul

„Tataie nu mai poate!” Mihai Rotaru a anunțat primele 2 plecări de la Universitatea Craiova. Forțează un transfer spectaculos

Alex Masgras Publicat: 27 mai 2024, 8:30

Reclamă
„Tataie nu mai poate! Mihai Rotaru a anunțat primele 2 plecări de la Universitatea Craiova. Forțează un transfer spectaculos

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Mihai Rotaru a anunțat primele 2 plecări de la Universitatea Craiova, după ce formaţia din Bănie a prins ultimul bilet pentru Europa. Echipa lui Constantin Gâlcă a câştigat la loviturile de departajare barajul pentru Conference League cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după meciul nebun de pe stadionul Ion Oblemenco, Mihai Rotaru a dezvăluit că Raul Silva va pleca de la echipă, după ce a ajuns la final de contract. Patronul oltenilor i-a propus acestuia prelungirea, dar Silva a spus că nu mai poate continua.

„Tataie nu mai poate!” Mihai Rotaru a anunțat primele 2 plecări de la Universitatea Craiova. Forțează un transfer spectaculos

Alexandru Mateiu este un alt jucător care a ajuns la final de contract cu Universitatea Craiova. Viitorul mijlocaşului de 34 de ani este însă sub semnul întrebării. Rotaru a declarat că Mateiu este sigur că nu va mai juca, dar patronul Universităţii Craiova este de altă părere:

„A fost seara tuturor jucătorilor, Popescu cu un moment special. Vorbeam dacă am mai avut un băiat atât de plăcut. Raul Silva a terminat contractul. I-am propus prelungirea contractului, dar a spus «tataie nu mai poate». Mateiu și-a terminat contractul, dar nu am luat o decizie. Mateiu și Bancu au primit tablouri omagiale pentru 10 ani petrecuți la Craiova. Mateiu e sigur că nu mai joacă, dar eu nu. Vreau să le mulțumesc lui Mateiu și Bancu pentru cei 10 ani. Sunt mândru că au fost aici”, a declarat Mihai Rotaru, la primasport.ro.

De asemenea, după victoria la loviturile de departajare în faţa celor de la U Cluj, Mihai Rotaru a dezvăluit că îşi doreşte foarte mult să îl aducă pe Tudor Băluţă la Universitatea Craiova. Rotaru a recunoscut că îl apreciază foarte mult pe internaţionalul român de 25 de ani de la Farul Constanţa:

Reclamă
Reclamă 4

„Întotdeauna l-am vrut pe Băluță, dar nu am luat decizie. E jucător de națională, poate juca la orice echipă. Am avut o relație foarte bună cu el, de când era Gică Popescu. Nu am discutat cu el, dar ne uităm cu mare atenție. El este și foarte atașat de oraș. E profesionist, joacă la Farul Constanța. A fost un meci plin de emoții, de încărcătură. Tot sezonul l-am jucat la ruletă. Singurul avantaj a fost că am jucat acasă, dar era o singură manșă”, a mai spus Mihai Rotaru.

Ce a spus Andrei Ivan despre plecarea de la Universitatea Craiova

Ivan a spus că mai are 3 ani de contract cu Universitatea Craiova, dar e posibil să şi plece de la echipă în cazul unei oferte.

Andrei Ivan a vorbit şi despre plusurile pe care Costel Gâlcă le-a adus la echipă. Mai mult, Ivan e convins că Gâlcă poate aduce titlul mult dorit în Bănie.

Reclamă

„Gâlcă a adus motivaţia, asta ne lipsea. Eu mă gândesc să ajung acasă la fetiţa mea şi la soţie şi las lucrurile să meargă. Eu zic că pot să rămân, mai am încă 3 ani, dar nu se ştie niciodată. Eu zic că se poate să luăm un trofeu, Mister poate să facă posibil acest lucru”, a spus Andrei Ivan la digisport.ro.

„La final nu mai contează cum câştigi, important e să mergi în cupele europene. Trăiam cu speranţa şi îmi doream să fim tot timpul concentraţi. Laurenţiu a avut două intervenţii fabuloase şi a salvat acest moment greu. Şi preisunea şi-a spus cuvântul. I-am felicitat, au avut atitudine. Au crezut în ei, în starea pe care au avut-o„, a spus şi Gâlcă.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

LIVE TEXTAustria – Franța 0-1! Mbappe a „forţat” autogolul lui Wober! Francezii, asalt spre trofeul EURO 2024

22:25

David Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber marţi, de la ora 10:38, LIVE STREAM în AntenaPLAY

22:23

Cutremur în naţionala Ucrainei după înfrângerea la scor cu România! Jucătorii l-au scos din vestiar pe selecţionerul Rebrov!

21:50

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB: „Clauză de 10 milioane de euro. Ne va califica în Champions League!”

21:46

„Ucraina are jucători mofturoşi” Victor Piţurcă, elogii pentru naţională şi Edi Iordănescu! Ce a spus de execuţia lui Stanciu

21:34

Verdictul lui Răzvan Lucescu după ce România a demolat Ucraina şi după şocul suferit de belgieni la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și