Închide meniul

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a vorbit despre criticile lui Gigi Becali. Dezvăluiri despre starea fiului său: „Era devastat!”

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 16:40

Reclamă
Tatăl lui Eduard Radaslavescu a vorbit despre criticile lui Gigi Becali. Dezvăluiri despre starea fiului său: Era devastat!”

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a vorbit despre criticile lui Gigi Becali

Eduard Radaslavescu / Profimedia

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a vorbit despre criticile lui Gigi Becali. Tânărul mijlocaș de la FCSB a fost făcut praf de patron, după prestația pe care a avut-o în partida cu Farul Constanța, din etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul duelului de pe Arena Națională, mijlocașul a avut două șanse uriașă de a înscrie, atunci când scorul era de 1-0 în favoarea roș-albaștrilor. După meci, Gigi Becali a spus că jucătorul adus chiar de la echipa lui Gică Hagi „nu este fotbalist”.

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a vorbit despre criticile lui Gigi Becali

Daniel Radaslavescu a spus că fiul său, Eduard, a fost devastat după partida cu Farul Constanța. Tatăl jucătorului de la FCSB a dezvăluit că a stat de vorbă cu fiul său până la ora 03:00, după duelul de pe Arena Națională și că acesta era devastat.

Totuși, Daniel a menționat faptul că are un respect deosebit pentru Gigi Becali, chiar dacă exprimarea acestuia nu este mereu una bună.

„El trebuie să muncească în continuare şi să îşi aştepte şansa. Dacă Doamne-Doamne îi dă acum… am stat până la ora 03:00 cu copilul de vorbă, era foarte supărat, devastat! A ezitat, n-are ritm, nu are intensitate. El este foarte credincios şi merge în permanenţă la două biserici. A fost crescut într-o familie de ortodocşi desăvârşiţi, din tată-n fiu.

Reclamă

Domnul Gigi Becali este unul dintre oamenii cei mai de calitate ai României. Cu toate că are exprimarea pe care o doreşte, eu am toate aprecierile pentru domnul Gigi pentru ceea ce face şi câtă lume ajută, nu pot să judec ce spune dânsul”, a spus Daniel Radaslavescu, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a pus tunurile pe Eduard Radaslavescu, după meciul cu Farul

Gigi Becali a pus tunurile pe un jucător după FCSB – Farul 1-1. Patronul „roş-albaştrilor” l-a criticat dur pe Eduard Radaslavescu.

Radaslavescu a fost aproape de gol în două rânduri, în minutele 88 şi 89. Iniţial, acesta a reluat pe lângă poartă dintr-o poziţie ideală, iar la faza imediat următoare a fost blocat.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă Radaslavescu nu e fotbalist… Eu nu sunt supărat deloc, asta a fost un test pentru mine. Farul domină echipele. Nu le-am dat nicio șansă, am dominat jocul și am avut ghinion pe final. Am 9 puncte avans, de jocul echipei nu mai am emoții.

Coman a jucat bolnav, Olaru nu a fost. Tavi Popescu are și el infiltrații la gleznă”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro după FCSB – Farul 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și