Închide meniul

Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2024, 16:25

Reclamă
Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident

Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani

Toni Petrea / Profimedia Images

Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani. Toni Petrea i-a antrenat de două ori pe „roş-albaştri”, dar nu a câştigat campionatul cu aceştia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a fost antrenorul FCSB-ului în două mandate: între iulie 2020 – mai 2021 şi între noiembrie 2021 – iulie 2022.

Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani

Mă bucur pentru FCSB că a câștigat campionatul. Am prieteni acolo, mă refer la cei din staff, dar și la jucători, ținem legătura. Le-am spus că n-are cine să-i învingă, singurii lor adversari au fost ei înșiși.

Mă întâlnesc săptămânal cu ei. Am băiatul care joacă acolo și, inevitabil, ne vedem. În acești 9 ani au fost mereu aproape (n.r.- de titlu). Eu sper să nu fie un `accident`. Depinde și de ceea ce va dori patronul”, a declarat Toni Petrea pentru digisport.ro.

Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!”

Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului, care se va desfăşura după duelul cu CFR Cluj. Mijlocaşul a transmis un mesaj clar şi despre şansele sale de a fi convocat la EURO 2024, după ce a devenit campion alături de roş-albaştri.

Reclamă

FCSB va primi trofeul de campioană după duelul cu CFR Cluj, de pe teren propriu, care se va desfăşura pe 11 mai, de la ora 20:30.

Adrian Şut a transmis că este foarte fericit, după ce a câştigat primul său titlu, alături de FCSB. Mijlocaşul a transmis că jucătorii roş-albaştri vor fi în continuare concentraţi pe ultimele trei meciuri din acest sezon.

Şut a mai transmis că Gigi Becali este aşteptat cu mare drag la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Mijlocaşul a subliniat, totodată, că îşi doreşte să rămână sănătos până la finalul sezonului, în speranţa că va fi convocat la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Majoritatea dintre noi suntem la primul titlu”

„Ne bucurăm că am reuşit să terminăm cât mai repede acest campionat, să fim campioni, asta e cel mai important.

Toată lumea îşi doreşte, de când se apucă de fotbal, să câştige un titlu. Ne bucurăm că am reuşit să-l câştigăm, majoritatea dintre suntem la primul titlu, mai sunt colegi care au experienţa aceasta trăită, dar noi suntem foarte fericţi că am reuşit să-l câştig. Dăm drumul la treabă din nou acum!

Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi până în acest moment, suntem foarte fericţi pentru ei. Avem câte o dorinţă fiecare, se vor rezolva toate. (N.r. Îl aşteptaţi şi pe Gigi Becali la petrecerea de titlu) Dacă dânsul consideră că vrea să fie alături de noi, îl aşteptăm cu mare drag, ne-am bucura să fie alături de noi.

Sper să fiu sănătos, să joc meci de meci, şi dacă Mister consideră că trebuie să fiu convocat, cu siguranţă o să fiu cel mai fericit”, a declarat Adrian Şut.

Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă”

Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară. După titlul adjudecat în weeekend, formaţia roş-albastră se gândeşte deja la meciurile din preliminariile cupelor europene de sezonul viitor.

Oficialii celor de la FCSB ştiu că au nevoie de întăriri şi au anunţat deja un prim jucător care se va alătura echipei lui Elias Charalambous în această vară.

Alexandru Musi, jucătorul care a evoluat în acest sezon sub formă de împrumut la Petrolul Ploieşti, va reveni la FCSB în această vară, anunţul fiind făcut chiar de Mihai Stoica.

Reclamă

Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a mai spus că echipa sa trebuie să aducă mai mulţi jucători pentru a se dubla pe anumite poziţii, mai ales că Florinel Coman este ca şi plecat de la FCSB.

„Noi trebuie să ne dublăm anumite poziţii. Va pleca după toate probabilităţile Coman şi ce ştim cu siguranţă este că se va întoarce Musi, care poate fi un jucător interesant.

Noi trebuie să avem o echipă în campionat şi una în preliminariile competiţiior europene, pentru că dacă ajungem în grupele Conference League, dacă trecem de primul tur al Ligii Campinilor, eşti sigur că joci play-off-ul în Conference…

Este clar că ai nevoie de un echilibru, de poziţii dublate, noi n-am avut”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și