Închide meniul

Transferul lui Andrei Borza la Rapid a intrat pe ultima sută de metri! Anunţul lui Victor Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 9:11

Reclamă
Transferul lui Andrei Borza la Rapid a intrat pe ultima sută de metri! Anunţul lui Victor Becali

Transferul lui Andrei Borza la Rapid a intrat pe ultima sută de metri

Andrei Borza, în tricoul Farului / Profimediaimages

Transferul lui Andrei Borza la Rapid a intrat pe ultima sută de metri. Victor Becali a spus că Borza este aşteptat să facă vizita medicală şi să se mai pună la punct ultimele detalii ale contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a dat o lovitură de proporţii prin transferul lui Andrei Borza la Rapid. Şucu îi mai doreşte pe Tudor Băluţă şi Constantin Grameni de la Farul.

Transferul lui Andrei Borza la Rapid a intrat pe ultima sută de metri

„Sper ca mâine (n.r. marți) să se facă transferul, jucătorul poate face vizita medicală. În principiu, a acceptat şi jucătorul condiţiile, dar vom vedea! Mâine s-ar putea pune toate lucrurile la punct. Sută la sută e când se semnează, acum nu pot să spun că e sută la sută.

Borza va avea un contract bun, dar eu nu spun cifre, să spună cluburile dacă vor. Deocamdată, nu ştiu dacă vor merge şi alţi jucători de la Farul. Grameni, dacă va merge şi el, e un jucător interesant, bun, de perspectivă. Rapid investeşte şi în viitor”, a spus Victor Becali la primasport.ro.

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi suma pe care ar fi fost dispus să o plătească pentru fundaşul stânag de 17 ani al lui Hagi.

Reclamă

Nu sunt sigur că fac faţă la noi. Mazilu, în locul lui? Poate juca în faţa lui Tavi sau a lui Coman? Niciodată în viaţa lui. Vor juca amândoi în benzi. Borza îmi place, dar nu sunt încă convins că joacă titular la noi, în locul lui Radunovic.

Dacă îl iei cu un milion, risc un milion. El vrea mai mult. Nu merită să dai două milioane şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm. Eu dau un milion când cred că valorează 10 milioane de euro. Eu plătesc 10%„, a declarat Gigi Becali.

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid: „Refuz şi dacă voi fi ofertat”

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid. „Şumi” a fost deranjat că nu mai este dorit de galeria Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul suporterilor Rapidului, a anunţat că Marius Şumudică nu mai e o variantă agreată de fanii rapidişti.

Pe mine scoateţi-mă din ecuaţia asta. Eu refuz să vin la Rapid şi dacă voi fi ofertat”, a spus Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Nu se pune problema. Ceea ce a declarat Liviu (n.r. Ungurean), a spus că nu e momentul. Nu cred că a spus-o împotriva lui Marius Șumudică. A zis că a fost o strategie Șumudică. Nu e momentul ca Șumudică să fie sacrificat pentru greșelile Rapidului.

Liviu a vrut să spună altceva. Că s-au făcut niște greșeli și trebuie să răspundă oamenii care au făcut greșelile respective. Organizarea pe acest început de campionat este deficitară”, a declarat Gheorghe Răducan, zis „Gigi Corsicanu”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și