Închide meniul
EXCLUSIV

„Va fi pe viaţă şi pe moarte!” Neluţu Varga, discurs războinic după ce a pus un milion de euro în lupta cu Gigi Becali şi Şucu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 14:30

„Va fi pe viaţă şi pe moarte! Neluţu Varga, discurs războinic după ce a pus un milion de euro în lupta cu Gigi Becali şi Şucu

Neluţu Varga, discurs războinic după ce a pus un milion de euro în lupta cu Gigi Becali şi Şucu

Colaj Hepta

Neluţu Varga a avut un discurs războinic după ce a pus un milion de euro în lupta cu Gigi Becali şi Dan Şucu pentru titlu. Neluţu Varga a mers luni dimineaţă la echipă şi le-a transmis că le dă un milion de euro pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la CFR Cluj a spus lupta la titlu va fi „pe viaţă şi pe moarte” şi nu se sperie de diferenţa de 5 puncte faţă de FCSB. Mai mult, pentru Varga al 6-lea titlu la CFR Cluj ar avea o însemnătate aparte, având în vedere că îl are antrenor la echipă pe bunul său prieten, Adrian Mutu.

Neluţu Varga, discurs războinic după ce a pus un milion de euro în lupta cu Gigi Becali şi Şucu

Le-am transmis că le dau un milion de euro. Le-am spus de dimineaţă. Vă daţi seama că va fi luptă pe viaţă şi pe moarte. Sunt şanse foarte mari. 5 puncte nu e o diferenţă mare. Şi cele din faţa noastră se vor încurca.

Eu sper să ne organiza noi şi să câştigăm cât mai multe puncte. Vreau să câştig şi pentru el ca să demonstreze că poate câştiga un campionat. Îl va mulţumi şi pe el ca profesionist. Aş fi mai bucuros decât în alţi ani pentru că i-aş face şi bucuria asta lui„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AS.ro.

Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB

Adrian Mutu a fost şocat de victoria lui Rapid cu FCSB. Giuleştenii au câştigat fără drept de apel duelul de pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi a învins cu 4-0 liderul din Liga 1, chiar în ultima etapă a sezonului regulat.

Reclamă

Victoria lui Rapid cu 4-0 l-a surprins pe Adrian Mutu, care a anunţat că s-a relansat lupta la titlu, dar este convins că echipa sa va avea o misiune extrem de dificilă. De asemenea, antrenorul clujenilor este convins că şi Universitatea Craiova, echipa de pe locul 4, se va lupta pentru titlu.

„A fost un meci incredibil (n.r. Rapid cu FCSB). Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate, adică… S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta.

Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3

Dar e foarte greu play-off-ul. Atâta timp cât stăm în două meciuri, ai şanse. De la a avea şi a le face… Play-off-ul e greu rău de tot. Aici în fiecare săptămână sunt numai meciuri grele.

Noi mai avem şi Cupa României, nici nu vreau să mă gândesc. Nu este handicap. Handicap este când nu ai lot, nu când te mai lupţi pe mai multe fronturi. Şi Craiova are şanse la titlu”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și