Închide meniul

Verdictul lui Mircea Lucescu, în lupta pentru titlul din Liga 1: „Se poate întâmpla o răsturnare de situaţie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2024, 17:24

Reclamă
Verdictul lui Mircea Lucescu, în lupta pentru titlul din Liga 1: „Se poate întâmpla o răsturnare de situaţie!

A apărut verdictul lui Mircea Lucescu, în lupta pentru titlul din Liga 1. Ce a spus despre FCSB, Universitatea Craiova şi Rapid

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu / AntenaSport

A apărut verdictul lui Mircea Lucescu, în lupta pentru titlul din Liga 1. Cel mai titrat antrenor român a tras concluziile la o zi după Farul – FCSB, scor 0-1, din etapa a 2-a a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” e convins că doar printr-o minune mai poate pierde FCSB titlul. Roş-albaştrii s-au distanţat la 7 puncte de Craiova lui Mihai Rotaru şi la 10 puncte de CFR Cluj şi Rapid.

Verdictul lui Mircea Lucescu, în lupta pentru titlul din Liga 1

FCSB are maximum de puncte în play-off şi este în faţa meciului cu Universitatea Craiova. Liderul Ligii 1 are şi un alt avantaj care poate conta decisiv. Este singura echipă care nu a beneficiat de „rotunjire” la înjumătăţirea punctelor.

Mircea Lucescu i-a avertizat însă pe jucătorii şi conducătorii liderului din Liga 1. Anunţă că oricând ar putea avea loc o răsturnare de situaţie.

Nu cred că Steaua (n.r – FCSB) mai poate pierde titlul, dar în fotbal se poate întâmpla oricând o răsturnare de situație. Am văzut și Craiova cu Rapid.

Reclamă

Cei care au fost în fotbal, acolo, în prima linie, își dau seama ce se poate întâmpla într-un meci. S-au relaxat cei de la Rapid.

Și eu am pierdut un meci important, aveam 2-1, am ajuns în superioritate numerică și am pierdut 2-3”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Clasamentul Ligii 1 după primele 2 etape din play-off:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 38 de puncte
2. Universitatea Craiova – 31 de puncte
3. CFR Cluj – 28 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 25 de puncte
6. Sepsi – 23 de puncte

Din postura de antrenor, Mircea Lucescu a câştigat titlul cu Dinamo, în 1990, şi cu Rapid în 1999.

Gigi Becali nu are nicio emoție înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Patronul de la FCSB a afirmat că, în cazul în care echipa sa se va impune împotriva oltenilor, atunci sunt șanse extrem de mici să mai piardă titlul.

Gigi Becali a declarat că Universitatea Craiova a prestat un joc foarte modest în duelul cu Rapid, însă totuși a reușit să se impună. Acesta a transmis însă că nu se teme de olteni, deși aceștia au înregistrat două victorii în play-off.

N-am jucat nimic dar am avut o echipă care n-a avut puterea să penetreze. Noi și când nu jucăm nimic suntem mai buni decât adversarul. Farul a avut un șut, dar n-a avut lucruri periculoase. Deși noi slabi, am fost mai buni decât adversarul. Asta e important. Când Olaru are două săptămâni de pauză, e o problemă pentru el, vrea să joace din trei în trei zile. Dacă-l ții în pauză…

Am demonstrat că suntem echipă mare, la 1-0 trebuia să vină Farul peste noi. Nu ne-am retras, am pasat în stil de echipă mare. Ții mingea la tine când e 1-0, nu ți-e frică și dai în ea huba-buba.

Nu e decisiv meciul cu Craiova, dar dacă-i batem, cred că da. Dar nu vreau să mai vorbesc, mă apucă iar trufie. Rotaru are echipa mai valoroasă, în prima repriză cu Rapid, echipa atât de slabă nu am văzut. Nu mi-e frică de Rotaru după ce-l bat 6-0. Dacă vom câștiga, sunt zece puncte și după…”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și