Închide meniul

Verdictul lui Rodion Cămătaru după ce Mihai Rotaru a făcut „curățenie” la Universitatea Craiova. Ce a spus despre șansele la titlu cu Eugen Neagoe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2023, 16:47

Verdictul lui Rodion Cămătaru după ce Mihai Rotaru a făcut „curățenie la Universitatea Craiova. Ce a spus despre șansele la titlu cu Eugen Neagoe

Verdictul lui Rodion Cămătaru după ce mai mulți jucători au plecat de la Universitatea Craiova

Jucătorii de la Universitatea Craiova, în timpul unui meci / Hepta

Rodion Cămătaru a oferit verdictul după ce mai mulți jucători au plecat de la Universitatea Craiova în această iarnă. Fostul mare jucător al oltenilor a vorbit și despre șansele la titlu ale formației finanțate de Mihai Rotaru, cu Eugen Neagoe pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodion Cămătaru e convins că Rotaru a luat decizia corectă când a lăsat mai mulți jucători să plece. Acesta consideră că a fost momentul ideal în care Universitatea Craiova să înceapă reconstrucția la nivelul lotului.

Verdictul lui Rodion Cămătaru după ce mai mulți jucători au plecat de la Universitatea Craiova

„Nu știu exact politica clubului, știu doar că au renunțat la câțiva jucători. Până la urmă, trebuiau luate niște măsuri, pentru a revitaliza echipa din cauza rezultatelor trecute, era normal să plece niște jucători. Sunt deciziile corecte, până acum s-au schimbat doar antrenorii, jucătorii nu prea.

Trebuie să faci o curățenie și în cadrul echipei, dar să vedem dacă dau roade aceste schimbări. Trebuie ca jucătorii să se omogenizeze, lucru care se va vedea în timp. Este greu să schimbi mai mulți jucători și să faci repede o echipă. Se apropie de final sezonul regulat și va începe play-off-ul”, a spus Rodion Cămătaru, conform fanatik.ro.

În această iarnă, Universitatea Craiova s-a despărțit de mai multe nume grele din lot. Dan Nistor, Paul Papp, Eduard Florescu, Denis Rusu, Ivan Martic și Giedrius Arlauskis nu mai evoluează pentru formația finanțată de Mihai Rotaru.

Reclamă

La capitolul sosiri, au semnat cu formația din Bănie Alexandru Ișfan, Basilio Ndong și Gjoko Zajkov.

Ce a spus Rodion Cămătaru despre șansele la titlu ale Universității Craiova

Rodion Cămătaru e de părere că Universitatea Craiova poate să dea marea lovitură în play-off și să câștige titlul. Fostul mare atacant crede că Eugen Neagoe trebuie să capaciteze echipa la un nivel pe care nu l-au mai atins în acest sezon.

Cu Eugen Neagoe s-ar putea să aibă succes aceste transferuri, chiar dacă sunt cam multe. Trebuie să aibă un timp de acomodare. Fotbalul întotdeauna a demonstrat și inversul despre care vorbim. Trebuie să câștigi următoarele meciuri să nu pierzi contactul cu podiumul, cu cât pierzi mai mult te distanțezi.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt șanse la titlu, dacă vor mai avea o serie invincibilă cum nu am mai avut până acum. Șanse mai avem cu acest play-off, care înjumătățește punctele și își dă șansă, chiar dacă în sezonul regulat ești la o distanța mai mare în clasament”, a mai spus Rodion Cămătaru.

Universitatea Craiova este în prezent pe locul cinci în Liga 1, cu 44 de puncte, la opt lungimi în spatele liderului Farul. În play-off, distanța se micșorează datorită regulii înjumătățirii punctelor.

Programul Universității Craiova până în play-off

FCSB – Universitatea Craiova (19 februarie)

FC Voluntari – Universitatea Craiova (26 februarie)

Universitatea Craiova – FC Argeș (1 martie)

Petrolul – Universitatea Craiova (5 martie)

Universitatea Craiova – UTA (11 martie)

Reclamă

FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul etapei 26 din Liga 1, este transmis LIVE TEXT pe www.as.ro, duminică, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și