Închide meniul

Verdictul specialistului după eliminarea lui Darius Olaru din FCSB – FC Botoșani: „Eu asta nu înțeleg”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 8:58

Verdictul specialistului după eliminarea lui Darius Olaru din FCSB – FC Botoșani: „Eu asta nu înțeleg

Verdictul specialistului după eliminarea lui Darius Olaru din FCSB – FC Botoșani: "Nu este cea mai bună reluare"

Darius Olaru l-a faultat pe Mouddib în FCSB - FC Botoșani și a văzut cartonașul roșu / Captură Digi Sport

Verdictul specialistului după eliminarea lui Darius Olaru din FCSB – FC Botoșani a apărut după partida de pe Arena Națională. Fostul arbitru Marius Avram susține că Darius Olaru a meritat cartonașul roșu, pentru faultul său asupra lui Mouaddib.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, fostul arbitru este de părere că cei din cabina VAR nu ar fi trebuit să intervină la faza care a avut loc în minutul 86, la scorul de 3-1 pentru FCSB.

Verdictul specialistului după eliminarea lui Darius Olaru din FCSB – FC Botoșani

În primă fază, centralul Cătălin Buși i-a acordat cartonașul galben căpitanului roș-albaștrilor, după care a fost chemat de Cristina Mariana Trandafir pentru a revedea faza. Avram susține că Buși nu a avut parte de cea mai bună reluare și că centralul putea să ceară reluări din care să vadă mai bine faza.

Chiar dacă înclină spre cartonașul roșu, Avram a recunoscut că nu ar fi intervenit, dacă s-ar fi aflat în cabina VAR. De asemenea, fostul arbitru vrea să înțeleagă la ce se gândea arbitrul în momentul în care privea reluările pe monitor:

Sunt multe lucruri de remarcat. Intrarea lui Olaru este una cu o viteză foarte mare, cu forță, se aruncă cu tot corpul la picioarele adversarului. Nu l-a prins cu crampoanele, dar îi prinde piciorul cu toată greutatea corpului.

Reclamă

E o fază complicată. Ceea ce nu înțeleg eu și e foarte interesant este la ce se gândea în momentele alea arbitrul? Se gândea la ce reluare proastă i-a dat din camera VAR? Îl înțeleg perfect de ce a plecat îndoit. Reluările de acolo sunt de departe, de sus. Niciuna nu îi arată cum se aruncă.

În opinia mea, indiferent de ce decizie a luat arbitrul din teren, cei din camera VAR ar fi trebuit să lase decizia. Dacă aș fi fost în cabina VAR, iar arbitrul aflat aproape de fază ar fi luat decizia din teren, nu aș fi intervenit. Strict despre fază, eu aș înclina către cartonașul roșu., a declarat Marius Avram, la digisport.ro.

Olaru a explicat eliminarea din meciul cu Botoşani

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu Botoşani. Olaru a fost extrem de nervos în FCSB – FC Botoşani 3-2. Căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în finalul partidei şi va rata meciurile cu FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti.

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie amară, din păcate am luat acel cartonaş roşu. Cred că am făcut o partidă bună, am alergat unul pentru altul. Meritam victoria. Am încercat să ne închidem, să profităm şi ştiam că mai aveam situaţii de atac. Ei nu şi-au creat ocazii. Am început rău a doua repriză, dar noroc că a venit acel roşu şi am putut să ne facem jocul.

Eu nu am realizat pe moment, dar am văzut reluarea și nu știu dacă își poate da seama de intensitate. Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am prins piciorul deloc, eu i-am prins piciorul între picioare. Cred că a dat mai mult pentru intrare, nu a fost contact din plin.  Cel mai important a fost acest meci pentru că s-a încurcat şi Rapid. Ne motivăm de la meci la meci şi trebuie să menţinem această diferenţă. Trebuie să continuăm la fel. Știam că s-a încurcat Rapid, erau foarte importante punctele. Trebuie să continuăm să muncim la fel și vor veni rezultatele în continuare„, a spus Darius Olaru la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și