Închide meniul

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de FCSB în victoria cu Sepsi. Ce decizie ar fi trebuit să ia Marcel Bîrsan

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2022, 8:59

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de FCSB în victoria cu Sepsi. Ce decizie ar fi trebuit să ia Marcel Bîrsan

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de FCSB în victoria cu Sepsi

FCSB a primit penalty după duelul dintre Andrea Compagno şi Denis Ciobotariu / Captură Orange Sport

A apărut verdictul specialistului după penalty-ul primit de FCSB în deplasarea cu Sepsi, din etapa a 15-a a Ligii 1. Roş-albaştrii au primit o lovitură de la 11 metri, în minutul 49, care a şi decis câştigătoarea partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În startul reprizei secunde, Marcel Bîrsan a considerat de Andrea Compagno a fost faultat în careu de Denis Ciobotariu. Italianul a căzut, iar „centralul” nu a stat pe gânduri şi a arătat puntul cu var, spre nedumerirea jucătorului gazdelor.

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de FCSB în confruntarea cu Sepsi

Fostul arbitru Constantin Zotta anunţă că trupa lui Nicolae Dică nu ar fi trebuit să primească penalty. Acesta a precizat că Bîrsan ar fi trebuit să lase jocul să continue.

Mi se pare un penalty acordat cu mare uşurinţă. Bârsan e foarte aproape, controlează faza, nu văd elementul care duce la căderea lui Compagnpo. E o ţinere, dar e şi o ţinere reciprocă. E o mână a lui Ciobotariu, dar nu mi se pare că sunt elemente pentru acordarea penalty-ului.

Noi nu prea credem că această cădere a fost cauzată de contact. Faptul că ai o mână nu înseamnă că-l ţine, îl împinge„, a declarat Constantin Zotta pentru orangesport.ro.

Reclamă

Aflat lângă fostul arbitru, Florin Răducioiu a avut o reacţie categorică. A dat de pământ cu Marcel Bîrsan: „(n.r. – penalty) Inexistent. E ridicol acest penalty, e o invenţie. E comic, inadmisibil să dai penalty aici„.

Şi Sepsi a beneficiat de un penalty, în minutul 27. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde. De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

În repriza secundă, Italianul Compagno a căzut de lângă Denis Ciobotariu în careul lui Sepsi. Atacantul lui FCSB a fost tras ușor de fundașul advers și a căzut pe spate. Marcel Bîrsan a arătat direct punctul cu var. De la 11 metri, Andrea Compagno l-a învins fără probleme pe Niczuly. Atacantul italian a ajuns la 11 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Ciobotariu, atacuri în rafală după Sepsi – FCSB 0-1

Denis Ciobotariu a dat de pământ cu arbitrajul lui Marcel Bîrsan. Acesta spune că nu a fost fault la faza la care a dictat penalty pentru FCSB. Denis Ciobotariu a spus că echipa sa a fost dezavantajată şi în partidele cu Farul şi CFR Cluj.

Penalty gratis, Compagno îmi dă cu cotul în faţă. Eu stau în marcaj şi accept cotul în faţă. Eu, dacă pot să îl iau pe Compagno cu o mână şi pot să îl trântesc, înseamnă că sunt Hulk. Târnovanu este un portar foarte bun, a apărat foarte bine pe lângă faza penalty-ului. Îi doresc să aibă evoluţii din astea pentru că este un portar foarte bun. Am avut multe ocazii, am avut şi un penalty. E al treilea meci când suntem defavorizaţi. E frustrant. Cu Farul nu au fost linii.

Cu CFR-ul trebuia cartonaş roşu. Cot în faţă, şi acum îi curge sânge și nimic. Ieri, CFR-ul cu Yeboah, nimic. Acum penalty gratis. E deja frustrant. Nu vreuîau să mă gândesc la chestii de genul ăsta. Cum a zis şi Mister, dacă taci în România, eşti luat de prost. Te duci la sală de două ori pe săptămână, ajungi la meci, penalty, pac 1-0 şi te-a bătut. E un patron care se implică foarte mult. Poate nu suntem doriţi în playoff. Cu Farul au spus că nu sunt linii, nu sunt reluări”, a spus Denis Ciobotariu la finalul partidei cu FCSB.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și