Închide meniul

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice: „L-am vândut!”. Ce promisiune i-a făcut patronul giuleștenilor lui Adi Mutu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iulie 2022, 17:45

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice: „L-am vândut!. Ce promisiune i-a făcut patronul giuleștenilor lui Adi Mutu

Adrian Mutu a vorbit despre obiectivele Rapidului

Victor Angelescu şi Adrian Mutu, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice. Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, mijlocașul român a semnat cu formația franceză, urmând ca giuleștenii să încaseze 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutarea răsunătoare a fost confirmată ulterior de co-finanțatorul Rapidului, Victor Angelescu.

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice

Partenerul lui Dan Șucu de la conducerea giuleștenilor a dezvăluit că Rareș Ilie a fost deja vândut la Nice, iar acum se mai așteaptă doar finalizarea actelor.

Victor Angelescu i-a făcut și o promisiune lui Adi Mutu, în legătură cu un înlocuitor pentru „perla” Giuleștiului:

„L-am vândut pe Rareș Ilie. Ne-am înțeles cu clubul francez și a mai rămas doar să semnăm actele. Vom aduce și un înlocuitor, dar abia ce am finalizat afacerea”, a spus Victor Angelescu, pentru Prosport.

Reclamă

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Rareș Ilie, al doilea cel mai scump jucător vândut de Rapid

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă 4 / 0/3

Crescut la academia Rapidului, Rareș Ilie a fost promovat la prima echipă în sezonul 2020/2021, pe vremea când giuleștenii se aflau în Liga a 2-a. În ultimii doi ani, mijlocașul de 19 ani a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri în 60 de apariții pentru trupa de sub Grant.

Dumitru Dragomir, convins că Rareş Ilie va face furori la Nice!

Dumitru Dragomir e convins că Rareş Ilie va reuşi la Nice. Fostul şef de la LPF are doar cuvinte de laudă pentru tânărul jucător, care va evolua în Ligue 1.

„Eu când v-am spus că Rareş Ilie este un fotbalist trăznet, iar unii s-au uitat ciudat la mine. Eu rar am văzut un fotbalist cu asemenea tupeu pe teren. Este în stare să facă un lucru şi să greşească de două ori, dar să încerce şi a treia oară, fără să-i pese de critici.

Cât? Cinci milioane? Mi se pare o sumă foarte mare, dar o să vedeţi că reuşeşte pentru că e fotbalist de competiţie mare. Sper să se gândească un pic şi la comportament, că nu l-am auzit să vorbească vreodată de Mihai Iosif, antrenorul care a riscat destul cu el şi l-a băgat titular. Asta ca să nu vorbesc mai multe.

Dar revin la calităţile lui de fotbalist. E puternic precum un tanc, ştie cu minge şi are şi ceva în cap pentru că părinţii lui sunt intelectuali şi nu l-au lăsat fără să înveţe”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Victor Angelescu a confirmat transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice: „L-am vândut!”
  • Ce promisiune i-a făcut patronul giuleștenilor lui Adi Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și