Închide meniul

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă uriaș pentru Mihai Pintilii: “Mi se pare penibil! Nu știu dacă își dă seama!”

Cosmin Cioboată Publicat: 24 decembrie 2022, 21:58

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă uriaș pentru Mihai Pintilii: “Mi se pare penibil! Nu știu dacă își dă seama!”

Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapez

Mihai Pintilii este delegat la FCSB / Antena Sport

  • Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă uriaș pentru Mihai Pintilii
  • “Mi se pare penibil! Nu știu dacă își dă seama!”

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă uriaș pentru Mihai Pintilii. Fostul selecționer a urmărit cu atenție situația actuală de la FCSB și a ajuns la o concluzie clară. Pițurcă este de părere că actualul rol pe care Pintilii îl îndeplinește la clubul lui Gigi Becali este nepotrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trecut ca delegat în acte, Pintilii a fost surprins chiar ridicând tabela cu schimbările, în timpul unui meci disputat de FCSB.

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă uriaș pentru Mihai Pintilii

Victor Pițurcă a descris momentul respectiv drept “penibil”, ținând cont că Mihai Pintilii a avut o carieră impresionantă ca jucător, în care a câștigat două titluri de campion și a adunat peste 40 de selecții la naționala României. Chiar Pițurcă l-a debutat pe fostul mijlocaș la prima reprezentativă, în urmă cu 11 ani.

Reclamă

Mihai Pintilii a condus FCSB în 4 meciuri în acest sezon, ca antrenor interimar, până la instalarea “principalului” Leo Strizu. Gigi Becali și-ar fi dorit ca Pintilii să rămână definitiv pe banca roș-albaștrilor, dar regulamentul FRF nu i-a permis acest lucru deoarece nu deține licența PRO.

Pițurcă i-a transmis un mesaj clar lui Mihai Pintilii, la final de an.

Reclamă

“Și dacă merg în Moldova, problema este să își facă școală. În toată lumea, antrenorul trebuie să aibă diploma Pro. Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă. Luându-l exemplu pe Mihai Pintilii, care a fost un om extrem de profesionist prin tot ceea ce făcea el, dar nu mi se pare corect ca o valoare ca el să fie la meciuri cu acea tabelă de schimbat jucătorii. Mi se pare penibil.

Eu nu știu dacă el își dă seama. Ar trebui să meargă să-și facă școala. De asemenea, și cei care conduc Școala de Antrenori, Federația, trebuie să ia anumite măsuri ca jucătorii care au anumite meciuri la echipa națională să fie mai simplu pentru ei să ia licența într-un timp mai scurt”, a spus Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

Ce ar face Răzvan Burleanu în locul lui Gigi Becali la FCSB

Recent, Răzvan Burleanu a fost întrebat ce ar face în locul lui Gigi Becali la FCSB. Preşedintele FRF a anunţat că, în cazul în care ar fi fost conducător al vicecampioanei României, nu l-ar fi ales pe Mihai Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

Şeful fotbalului românesc a anunţat care ar fi fost criteriile prin care ar fi ales antrenorul la FCSB. Asigură că mergea pe mâna unui un tehnician cu experienţă şi cu licenţă PRO.

În acest moment, Leo Strizu este antrenorul „din acte” la ocupanta locului 3 din Liga 1. Mihai Pintilii ia însă deciziile importante.

„(Reporter: Dacă aţi fi patron de club aţi lua un antrenor cu licenţă în acest moment şi aţi renunţa la Mihai Pintilii?) Îmi propuneţi să îmi imaginez că aş putea să fiu un patron de club. Patron nu aş putea să fiu, dar un preşedinte bun aş putea să fiu.

Şi mă întrebaţi dacă aş angaja un patron cu licenţă? Cu siguranţă aş lăsa destinele clubului pe mâna unui antrenor care se potriveşte cu filosofia clubului pe care l-aş conduce şi care cu siguranţă este licenţiat şi are experienţă”, a declarat Răzvan Burleanu, la o conferinţă de presă.

Mihai Pintilii riscă să fie amendat şi suspendat în cazul în care dă indicaţii în timpul meciurilor. Marius Croitoru, care trece printr-o situaţie similară, a fost suspendat patru etape şi a primit două amenzi, în valoare de 6.800 de lei, respectiv 10.000 de lei.

Totul după ce Şcoala de Antrenori s-a sesizat că Croitoru s-a comportat ca un „principal”, deşi este „secund” la FC Argeş.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”