Închide meniul

Vlad Chiricheș, mesaj sincer după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 din Farul – FCSB: „Frustrant! Nu e un lucru bun!”

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 23:22

Reclamă
Vlad Chiricheș, mesaj sincer după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 din Farul – FCSB: Frustrant! Nu e un lucru bun!”

Vlad Chiricheș, mesaj sincer după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 din Farul - FCSB

Vlad Chiricheș / Profimedia

Vlad Chiricheș a avut un mesaj sincer după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 din Farul – FCSB. Fundașul care a revenit în echipa roș-albastră după 7 luni nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre decizia lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul și FCSB s-a încheiat cu scorul de 0-1. Partida de la Oividu a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro și a contat pentru etapa a 2-a din playoff-ul Ligii 1.

Vlad Chiricheș, mesaj sincer după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 din Farul – FCSB

Chiricheș a recunoscut că Gigi Becali nu a luat o decizie bună, atunci când a hotărât să îl scoată pe Eduard Radaslavescu din teren. De asemenea, fundașul roș-albaștrilor a spus că și el a trecut prin astfel de momente și a transmis faptul că Radaslavescu trebuie să nu își piardă încrederea.

„A fost un meci greu, un meci disputat. Am suferit puțin, au avut o posesie foarte bună. Au pus în practică un joc bun, combinativ, care ne-a pus probleme. A trebuit să suferim, dar cred că momentele acestea sunt importante. Arată că echipa are caracter, are forță! 

Adi a lovit mingea bine și a intreat în poartă. E important să dăm goluri și din faze fixe, sunt detalii care schimbă meciurile. 

Reclamă

A fost un moment frumos pentru mine. Mă bucur că am revenit. Am dus cu bine cele 90 de minute. E important că mă simt bine și sper să continui, să încerc să îmi ajut echipa să câștige campionatul. 

Cred că e mult spus antrenorul din teren, încerc să îmi ajut echipa prin experiența mea, prin lucrurile pe care le-am dobândit atunci când am jucat în afară. Sper să îmi aduc aportul la următoarele meciuri din playoff.

Ne așteaptă un meci greu cu Craiova, un meci important. E clar că va fi o luptă acerbă pentru victorie. Sperăm să ieșim noi învingători și să ne distanțăm foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e un lucru bun pentru un jucător tânăr, să fie schimbat așa devreme. Am trăit și eu momente de genul ăsta. Știu că e greu, e frustrant! Sper să aibă încredere în el, să nu cedeze și să continue să se antreneze bine. O să îi vină din nou șansa”, a spus Vlad Chiricheș, la digisport.ro.

Cui i-a dedicat Ștefan Târnovanu victoria din meciul cu Farul

După meci, Ștefan Târnovanu a dezvăluit faptul că nu a avut timp să îi cumpere iubitei sale niciun cadou și că, astfel, îi dedică victoria din partida de la Ovidiu! De asemenea, omul care a avut parade de senzație la această partidă a vorbit și despre lupta la titlu și a spus că cele 3 puncte obținute pe terenul Farului cântăresc enorm în această bătălie.

„Nu am început absolut deloc bine, nu am contat aproape deloc. Mă bucur că am dat acest gol pe final, e o victorie fantastică, contează foarte mult! Am crezut până la final, știam că dacă o să facem un joc defensiv bun o să reușim să câștigăm.

În seara aceasta am făcut un pas mic, dar foarte foarte important pentru câștigarea titlului. A fost bine în apărare și cu Chiri, Dawa și Siya. Ce nu au reușit ei să îndepărteze, am îndepărtat eu! Ieri a fost ziua iubitei mele, nu i-am luat cadou, așa că îi dedic această victorie!

Craiova vine după 2 victorii spectaculoase, noi la fel. Trebuie să continuăm șirul victoriilor și să facem un meci mare. Meciul cu Farul ne-a apropiat de titlu”, a spus Ștefan Târnovanu, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și