Închide meniul

Cui i-a dedicat Ștefan Târnovanu victoria din meciul cu Farul! Eroul FCSB-ului a fost sincer: „Nu i-am luat cadou!”

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 23:07

Reclamă
Cui i-a dedicat Ștefan Târnovanu victoria din meciul cu Farul! Eroul FCSB-ului a fost sincer: Nu i-am luat cadou!”

Cui i-a dedicat Ștefan Târnovanu victoria din meciul cu Farul

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cui i-a dedicat Ștefan Târnovanu victoria din meciul cu Farul. Portarul vicecampioanei a vorbit despre duelul de la Ovidiu, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Farul și FCSB a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa a 2-a din playoff-ul Ligii 1.

Cui i-a dedicat Ștefan Târnovanu victoria din meciul cu Farul

După meci, Ștefan Târnovanu a dezvăluit faptul că nu a avut timp să îi cumpere iubitei sale niciun cadou și că, astfel, îi dedică victoria din partida de la Ovidiu! De asemenea, omul care a avut parade de senzație la această partidă a vorbit și despre lupta la titlu și a spus că cele 3 puncte obținute pe terenul Farului cântăresc enorm în această bătălie.

„Nu am început absolut deloc bine, nu am contat aproape deloc. Mă bucur că am dat acest gol pe final, e o victorie fantastică, contează foarte mult! Am crezut până la final, știam că dacă o să facem un joc defensiv bun o să reușim să câștigăm.

În seara aceasta am făcut un pas mic, dar foarte foarte important pentru câștigarea titlului. A fost bine în apărare și cu Chiri, Dawa și Siya. Ce nu au reușit ei să îndepărteze, am îndepărtat eu! Ieri a fost ziua iubitei mele, nu i-am luat cadou, așa că îi dedic această victorie!

Reclamă

Craiova vine după 2 victorii spectaculoase, noi la fel. Trebuie să continuăm șirul victoriilor și să facem un meci mare. Meciul cu Farul ne-a apropiat de titlu”, a spus, la digisport.ro.

Lovitură pentru FCSB, după ce un titular s-a accidentat cu Farul

Lovitură pentru FCSB, după ce un titular s-a accidentat în derby-ul cu Farul. Siyabonga Ngezana „s-a rupt” în duelul cu campioana en-titre şi a fost înlocuit de Joyskim Dawa.

Farul a primit vizita celor de la FCSB, în etapa a doua a play-off-ului. Cu o victorie, roş-albaştrii îşi pot mări din nou avansul la şapte puncte în fruntea campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 53 al partidei de la Ovidiu, Siyabonga Ngezana a sprintat pentru a respinge un balon, moment în care a călcat strâmb şi s-a accidentat. Imediat după, fundaşul sud-african a primit îngrijiri medicale şi a cerut schimbare, deoarece nu a mai putut continua partida.

Joyskim Dawa a fost trimis imediat la încălzire, iar Siyabonga Ngezana a fost din nou trimis în teren, pentru a acoperi defensiva până în momentul în care Dawa va fi gata de joc.

Ngezana a fost însă aproape de a o „îngropa” pe FCSB. În minutul 56, fundaşul a fost aproape să-şi dea autogol. Fundaşul a deviat cu capul centrarea lui Damien Dussaut, însă Ştefan Târnovanu a fost pe poziţii şi şi-a salvat echipa in extremis.

După aceast fază, fundaşul s-a prăbuşit pe gazon şi a fost schimbat imediat de Joyskim Dawa. În meciul cu Farul, sud-africanul a făcut pereche în defensiva FCSB-ului cu Vlad Chricheş, cel care a revenit în primul 11 după şapte luni.

O eventuală accidentare gravă a lui Siyabonga Ngezana ar reprezenta o adevărată lovitură pentru roş-albaştri, chiar înaintea derby-ului din etapa următoare a play-off-ului Ligii 1, cu Universitatea Craiova. Fundaşul a fost titular incontestabil la FCSB, după accidentarea lui Vlad Chiricheş, de la finalul lunii august.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și