Închide meniul

Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 11:56 / Actualizat: 26 aprilie 2024, 13:02

Reclamă
Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță

Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024

Vladimir Screciu / Profimedia

Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Sorin Cârțu a dezvăluit un caz uluitor de la Universitatea Craiova! De asemenea, acesta a vorbit și despre accidentarea lui Alexandru Mitriță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial se credea că Vladimir Screciu are o leziune musculară, iar medicii de la Universitatea Craiova l-au tratat pentru o astfel de accidentare.

Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024

Totuși, potrivit dezvăluirilor făcute de Sorin Cârțu, Screciu ar avea, de fapt, probleme la un tendon. Astfel, medicii l-au tratat greșit pe mijlocaș, iar acesta ar putea rata acum EURO 2024!

Totodată, fostul președinte de la Universitatea Craiova a vorbit și despre accidentarea lui Alexandru Mitriță și a spus că acesta este incert și pentru duelul cu Rapid.

“Cu Mitriţă am vorbit aseară. Mi-a arătat o porţiune deasupra labei, un tendon la care are nişte probleme. Nu avea o siguranţă că va juca sau nu. Cred că rămâne incert şi pentru meciul cu Rapid.

Reclamă

Aseară am vorbit şi cu Screciu şi m-a îngrijorat ce i se întâmplă copilului ăstuia. Mai are de stat. Îl tratezi de ceva şi el are altceva. I s-a interpretat greşit leziunea. El are o leziune pe un tendon, nu musculară.

El are probleme cu tendonul. Era tratat de ceva şi avea altceva. Nu ştiu ce şanse are să aibă Euro. Mi-a părut rău de el când i-am văzut faţa şi era deprimat, aşa”, a spus Sorin Crâțu, la fanatik.ro.

Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024

Costel Gâlcă a transmis un mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024. Antrenorul Universităţii Craiova a declarat că echipa naţională are nevoie de un jucător ca mijlocaşul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Mitriţă traversează un sezon de vis la Universitatea Craiova, reuşind să marcheze 13 goluri şi să ofere 11 pase decisive, în cele 35 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Costel Gâlcă a fost întrebat despre şansele ca Alexandru Mitriţă să fie convocat de Edi Iordănescu la Campionatul European din vară, dată fiind accidentarea suferită de Olimpiu Moruţan.

Tehnicianul Universităţii Craiova a dat răspunsul imediat şi a declarat că mijlocaşul său reprezintă clar o soluţie pentru echipa naţională, în cazul în care îşi va reveni cât mai repede din accidentarea suferită după meciul cu Farul.

„(N.r. Are Alexandru Mitriţă şanse să fie la EURO) Cu siguranţă, dacă se recuperează cât mai repede, să prindă meciuri. A demonstrat că are calitate şi în tot ceea ce a făcut până acum în fotbal. România are un jucător ca el”, a declarat Costel Gâlcă, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și