Închide meniul

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament! Adi Popa, ”modelul” echipei lui Daniel Oprița

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 14:55

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament! Adi Popa, ”modelul” echipei lui Daniel Oprița

Adi Popa, ”modelul” echipei lui Daniel Oprița

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament / Facebook AS47

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament pentru noul sezon. Adi Popa a fost ”modelul” echipei lui Daniel Oprița la prezentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul echipament are șorturi și jambiere gri, iar tricoul are inserții de negru și de alb.

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament

”Militarii” au prezentat al treilea rând de echipament prin cu ajutorul celui mai titrat și experimentat fotbalist din lot.

”Adi Popa a prezentat al treilea rând de echipament al Stelei pentru sezonul 2022-2023”, a transmis AS 47.

Reclamă

Adi Popa: „E unic în istoria fotbalului!”

Adi Popa a avut o reacţie nervoasă după CSA Steaua – Chindia Târgovişte 1-2. „Militarii” au fost eliminaţi din Cupa României, chiar dacă au condus cu 1-0 la pauză. La debutul pe banca oaspeţilor, Toni Petrea a obţinut calificarea în grupe.

Cel mai titrat jucător al lui CSA, Adi Popa, a răbufnit din cauza faptului că meciul a avut loc la Mioveni. Steaua nu poate evolua în Ghencea patru meciuri, din cauza incidentelor de la derby-ul cu Dinamo.

„Motoreta” încă nu îşi explică decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF. A făcut comparaţie cu bătaia fanilor cu jandarmii de la meciul România – Bosnia 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Probabil că lipsa noastră de experienţă s-a văzut. Au fost echipa mai pragmatică. Ne pare rău că am pierdut, ştiu cât de mult îşi doreau suporterii, dar asta este. Am pierdut, trebuie să ne ridicăm şi să câştigăm mai departe în campionat.

Noi am avut foarte mulţi absenţi, pe final am jucat eu atacant. Am fost privaţi pe nedrept de a juca meciul în Ghencea. Noi am jucat la 100 şi ceva de kilometri depărtare. E unic în istoria fotbalului! Sunt curios dacă vin patru etape de suspendare pentru Bosnia, şi suporterii lor s-au bătut.

Asta e România, ce să mai facem?Mă bucur că mi-a ieşit golul, îmi pare rău că nu am fost decisiv. Dacă am fi intrat în Cupă, pe noul format, cred că am fi putut. Ne măsuram şi noi forţele”, a declarat Adi Popa pentru digisport.ro.

Tudorel Stoica râde de CSA Steaua: „Joacă amicale, îi încurcă pe ăia pe acolo!”

Tudorel Stoica râde de CSA Steaua, formația lui Daniel Oprița care evoluează în Liga a 2-a, dar nu are drept de promovare în prima ligă. Mijlocașul legendar din Ghencea i-a ironizat pe „militari”, despre care a spus că „joacă meciuri amicale” și încurcă celelalte echipe care se luptă pentru promovare.

Tudorel Stoica, unul dintre steliștii care au contribuit la cucerirea Cupa Campionilor Europeni în 1986, nu înțelege situația de la CSA Steaua și trage un semnal de alarmă:

„Din punctul meu de vedere, e mai bine să o iei de la început decât să te chinui și să îți faci iluzii că poți să câștigi Cupa. Nu o să câștigi niciodată Cupa României. Vor intra echipele care au loturi mai valoroase. Și atunci e bine să te oprești acolo unde îți este locul, din punctul meu de vedere și să te ocupi de jucarea meciurilor amicale, în continuare. Păi e normal.

Nu se poate, după un an, să nu poți să faci tot ce trebuie măcar să te încadrezi într-un cadru legal, să poți să joci legal. Așa, să participi la amicale, să-i încurci pe ăia pe acolo, nu mi se pare corect. Dar noi suntem oameni care stau la televizor, privesc, avem ceva de spus, dar unii dintre noi degeaba vorbim, că nu avem nicio putere”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
  • CSA Steaua și-a prezentat noul echipament
  • Adi Popa, ”modelul” echipei lui Daniel Oprița

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și