Închide meniul

Suporterii lui Dinamo îl ironizează pe Gigi Becali: „Jucăm în Ghencea înaintea lui, ca acasă”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2023, 18:21

Reclamă
Suporterii lui Dinamo îl ironizează pe Gigi Becali: Jucăm în Ghencea înaintea lui, ca acasă”

Suporterii lui Dinamo îl ironizează pe Gigi Becali

Suporterii lui Dinamo, la un meci contra FCSB / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Suporterii lui Dinamo îl ironizează pe Gigi Becali. Membrii Peluzei Cătălin Hâldan (PCH) au transmis un mesaj referitor la patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un mesaj postat pe contul de Facebook al Peluzei Cătălin Hâldan, fanii lui Dinamo au făcut apel către suporterii „câinilor” să vină în număr cât mai mare la meci. Totodată, ei au profitat de moment şi l-au ironizat pe Gigi Becali.

Suporterii lui Dinamo îl ironizează pe Gigi Becali

,,VISUL LUI GIGI
Dinamo i-a furat și acest vis. Își dorea să joace acasă în Ghencea. N-a fost să fie. În schimb, Câinii vor juca marți seara, pe arena din marginea orașului, CA ACASĂ. Acum, că am terminat toate cele 5000 de bilete din Peluza Nord, dorim să facem și un APEL UMANITAR:
Haideți să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a! Să nu ne trezim cu soldați în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm Ghencea în alb și roșu. Să nu-i lăsăm să tapeteze toate tomberoanele cu afișul vieții! Nici să se chinuie să umfle cifrele vânzărilor de până acum, că mai aveau puțin și anunțau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când, de fapt, sectoarele lor sunt încă goale.
Oricum e meci mare și pentru ei și vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou. Haideți să ocupăm sectoarele din T2, începând cu primul sector de lângă Peluza Nord!”, a fost postarea făcută de Peluza Cătălin Hâldan pe contul ei de Facebook.

5.000 de fani ai lui Dinamo vor fi în tribune la CSA Steaua-Dinamo

CSA Steaua-Dinamo se va juca marţi, de la ora 19:00, pe stadionul din Ghencea. Fanii lui Dinamo au achiziţionat rapid cele 5.000 de bilete care le erau destinate. Ei au mai cerut alte 2.000 de bilete, dar au fost refuzaţi.

În campionat lupta este foarte strânsă între cele două echipe. CSA Steaua se află în prezent pe locul 2 în Liga 2, cu 44 de puncte obținute. De cealaltă parte, Dinamo se află pe locul 4, cu 38 de puncte. Lider în Liga a 2-a este CSMS Iaşi, care are 45 de puncte.

Reclamă

CSA Steaua ar putea primi drept de promovare în Liga 1

CSA Steaua ar putea primi drept de promovare în Liga 1 încă din sezonul următor. O propunere de modificare a Legii Sportului prevede ca statutul de club sportiv profesionist să poată fi acordat și pentru „persoane juridice de drept public, înființate ca instituții publice reprezentative în domeniul activității sportive de performanță”.

Proiectul de modificare a Legii Sportului este semnat de Vasile Dîncu şi de alţi parlamentari PSD, senatorul Matei Constantin Bogdan și deputatul Radu Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, reacţie dură la proiectul de lege semnat de Vasile Dîncu: „De unde e Dîncu ăsta?”

Gigi Becali a reacţionat dur la proiectul de lege al lui Vasile Dîncu. Finanţatorul FCSB i-a atras atenţia fostului ministru al Apărării că legile din fotbalul românesc trebuie să fie în concordanță cu regulamentul UEFA și FIFA.

Ce vrea Dîncu? De unde e Dîncu ăsta? Nici n-ai cum. Legile care sunt la fotbal trebuie să fie armonizate cu regulamentul UEFA și FIFA.

În al doilea rând, poți schimba de la anul, nu din sezonul acesta. Să facă ce vor ei, nu mă interesează.

Să mai vină cineva să dea bani la fotbal ca nebunii. Dacă mai vor să dea de la buget, ok.

Promovează și ce fac? Spune! Ce vor face? Va trebui să dea bani statul. Contează ce zic eu? Toate sunt de-a-ndoaselea în România. N-ați văzut că la CEDO avem procese cât toată lumea la un loc și mai mult. Și atunci ce mai poți să zici?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și