Închide meniul

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

Alex Masgras Publicat: 14 august 2024, 0:25

Reclamă
„Au făcut lucrurile dificile pentru noi Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa

Elias Charalambous, după FCSB - Sparta Praga 2-3: "Micile detalii fac diferenţa"

Elias Charalambous, în timpul unui interviu / Profimedia

Elias Charalambous a vorbit după FCSB – Sparta Praga 2-3 despre eliminarea din turul 3 preliminar UEFA Champions League. Campioana României a pierdut manşa secundă contra campioanei Cehiei, într-un meci în care a fost condusă cu 3-0 la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a doua, FCSB a marcat două goluri şi a fost la un pas de a trimite dubla în prelungiri. Din nefericire pentru formaţia roş-albastră, cehii şi-au păstrat avantajul şi au obţinut calificarea în play-off.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

La conferinţa de presă, Elias Charalambous a recunoscut că cehii au făcut lucrurile dificile pentru echipa sa, dar s-a bucurat de reacţia pe care FCSB a avut-o în repriza secundă, după cele trei schimbări efectuate la pauză.

Acum, Charalambous îşi îndreaptă atenţia spre meciurile de campionat, dar şi pe dubla din play-off-ul Europa League, acolo unde FCSB o va întâlni pe LASK Linz:

„Băieţii au reacţionat bine în repriza a doua, schimbările au intrat bine. Am marcat două goluri şi am fost aproape de al treilea, de a trimite meciul în prelungiri. S-a terminat meciul, mergem mai departe. Acum ne concentrăm pe campionat şi pe meciul de săptămâna viitoare pentru a încerca să ajungem în grupele Europa League.

Reclamă
Reclamă 4

În fotbal, micile detalii fac diferenţa. În prima repriză nu am putut ţine de minge, adversarul a jucat diferit. Au făcut lucrurile dificile pentru noi, dar în repriza a doua am reacţionat bine. Asta este. Vreau să le mulţumesc fanilor, ei nu s-au oprit în niciun moment din susţinere. A fost o atmosferă grozavă”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

Malcom Edjouma a identificat marea problemă din FCSB – Sparta Praga. Campioana României a fost eliminată din turul 3 preliminat UEFA Champions League de cehii de la Sparta Praga.

Oaspeţii au condus cu 3-0 la pauză, dar au obţinut calificarea cu mari emoţii, după ce duelul s-a încheiat 3-2 pentru cehi.

Reclamă

Partida s-a jucat în Ghencea, acolo unde gazonul nu a fost în cea mai bună stare. Edjouma a acuzat starea proastă a suprafeţei de joc, dar a recunoscut că diferenţa s-a văzut şi în ceea ce priveşte experienţa celor două echipe în cupele europene:

„Nu am început jocul bine. Cred că am arătat o altă față în repriza a doua, dar, din nefericire, am reacționat foarte târziu. Este o experiență pentru meciurile următoare. Dacă pot da gol, e bine, dar important este ce ofer eu echipei pe teren. Astăzi am făcut un meci bun, dar, din nefericire, am pierdut. S-a văzut lipsa de experiență, ei au avut mai multă personalitate, sunt obișnuiți să joace în cupele europene în fiecare an.

Nu știu, poate gazonul a fost de vină, a fost o problemă. Nu am putut construi foarte bine, mingea sărea ciudat.

Trebuie să dai tot ce ai, nu putem vorbi despre arbitraj. La acest nivel, trebuie să te lupți pentru mingi, să îți folosești mâinile, corpul, tot ce poți.

Dacă vom juca în următorul meci așa cum am jucat în repriza a doua, atunci ne vom califica. Va fi bine dacă ne calificăm în Europa League. Acum trebuie să ne focusăm pe asta”, a declarat Malcom Edjouma, potrivit sport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

23:39

Ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României merge în play-off-ul Europa League

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 4 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și