Închide meniul

CFR Cluj – FC Pyunik | Dan Petrescu, două schimbări în primul „11” față de meciul tur din Armenia

Cosmin Cioboată Publicat: 13 iulie 2022, 20:56

CFR Cluj – FC Pyunik | Dan Petrescu, două schimbări în primul „11 față de meciul tur din Armenia

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

  • CFR Cluj – FC Pyunik, LIVE TEXT pe www.as.ro, de la ora 21:30
  • Dan Petrescu a realizat două schimbări în primul „11” față de meciul tur din Armenia

CFR Cluj se luptă cu FC Pyunik pentru calificarea în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Partida din Gruia se va disputa de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a realizat două schimbări în primul „11” al campioanei României față de partida tur, din Armenia, încheiată cu scorul de 0-0.

CFR Cluj – FC Pyunik | Dan Petrescu, două schimbări în primul „11” față de meciul tur

Față de meciul de la Erevan, „Bursucul” i-a scos din echipa de start pe fundașul central Denis Kolinger și pe atacantul de bandă Vito Hammershoy-Mistrati. În locul lor, Petrescu i-a trimis ca titulari pe Daniel Graovac și Adrian Păun.

Reclamă

Cum arată primul „11” al CFR-ului pentru meciul retur cu FC Pyunik:

Hammershoy-Mistrati a fost lăsat pe bancă la meciul din Gruia, în timp ce Kolinger nu a fost inclus deloc în lotul lui CFR Cluj.

Reclamă

Marius Bilașco, directorul sportiv al campioanei, a dezvăluit că fundașul croat, împrumutat de la Vejle, are probleme medicale:

„Are mici probleme medicale, cred că îl vom vedea în următoarea partidă. Nu este la 100% pentru această partidă”, a spus Bilașco, pentru digisport.ro.

CFR Cluj se poate duela cu Dudelange în turul doi preliminar de Champion League, dacă va trece de Pyunik Erevan. Campioana din Luxemburg a trecut de FK Tirana, cu 3-1 la general.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a făcut nopți albe înainte de CFR Cluj – Pyunik

Campioana României își propune să ajungă cel puțin în grupele Europa League. Anul trecut, campioana României a fost umilită de Young Boys și Steaua Roșie Belgrad în preliminarii și a căzut în Conference League, unde a terminat grupa pe ultimul loc.

Dan Petrescu a dezvăluit că a făcut nopți albe înaintea meciului CFR Cluj – Pyunik Erevan, manșa retur din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

CFR Cluj a reușit doar un 0-0 în meciul tur de la Erevan, iar Dan Petrescu a dezvăluit că are emoții înaintea returului din Gruia.

„Fotbalul e imprevizibil, totul este posibil. Ce a fost nu mai contează. Nu mai contează că am luat campionatul, contează meciul de mâine. Oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale. În meciurile amicale, te concentrezi, dar parcă dormi mai liniştit. La oficiale, presiunea e mai mare.

Dacă echipa e bine organizată, se apără bine şi bate bine faze fixe, pot să bat pe oricine. În acelaşi timp, cu orice echipă poţi să pierzi. E normal să fie presiunea mare la un astfel de meci”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Pyunik.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc