Închide meniul

Dan Petrescu a făcut predicţia pentru finala Ligii Campionilor. Cine crede că va câştiga competiţia

Bogdan Stănescu Publicat: 20 aprilie 2023, 22:22

Reclamă
Dan Petrescu a făcut predicţia pentru finala Ligii Campionilor. Cine crede că va câştiga competiţia

Dan Petrescu a făcut predicţia pentru finala Ligii Campionilor

Dan Petrescu într-o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu a făcut predicţia pentru finala Ligii Campionilor. Antrenorul lui CFR Cluj s-a pronunţat şi în privinţa viitoarei câştigătoare a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu este convins că finala Ligii Campionilor din acest an va fi Manchester City – AC Milan. El a spus şi că Manchester City va câştiga Liga Campionilor în acest sezon.

Dan Petrescu a făcut predicţia pentru finala Ligii Campionilor

Eu cred că anul ăsta finala Champions League va fi AC Milan – Manchester City, iar englezii vor câștiga trofeul. Eu țin cu Real Madrid și cu Ancelotti, dar City e cea mai bună, cea mai solidă echipă. Realul poate face un miracol, dar City, dacă a făcut cu Bayern ce am văzut, poate face la fel cu oricine”, a declarat Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit şi despre Chelsea, echipă la care a evoluat ca jucător.

E cel mai slab sezon al lui Chelsea. A băgat 500-600 de milioane în transferuri. Incredibil, nu înțeleg de ce e această situație! Are jucători foarte buni, dar anul ăsta nu va prinde cupele europene. Fanii sunt supărați pe patron, dar ce vină are el?”, a spus Dan Petrescu.

Reclamă

Semifinalele Ligii Campionilor sunt Real Madrid – Manchester City și AC Milan – Inter Milano.

Dan Petrescu se teme de Denis Alibec, înainte de Farul – CFR Cluj

Dan Petrescu se teme de Denis Alibec, înainte de Farul – CFR Cluj, meci care se va disputa în a cincea rundă de play-off. „Bursucul” susţine că atacantul este cel mai bun jucător din trupa lui Gică Hagi. Pe de altă parte, tehnicianul clujenilor a mai declarat că se confruntă cu mari probleme de lot, înaintea duelului de la Ovidiu.

Întâlnim echipa care a dominat acest campionat, o echipă foarte bună, acasă mai ales. Știm forța lor de atac, știm cum pregătește Hagi meciurile. Sunt în formă bună, chiar dacă au pierdut ultimul meci, eu zic că nu au jucat rău.

Reclamă 4 / 0/3

Deac și Camora (n.r. Sunt cei mai importanți jucători care lipsesc), adică primii doi căpitani, care nu au lipsit în ultimii 5 ani la niciun meci de play-off. Din păcate trebuie să facem față și fără ei, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Trebuie să ne unim acum, să jucăm ca o echipă, dar sper să facem un meci bun. Nu trebuie ca echipa de vreun jucător, chiar dacă ei au fost căpitanii în ultimii 6 ani.

Nu am cum să mint acum și să spun că am găsit înlocuitor pentru Deac, e greu să găsești pe cineva care să bată lovituri libere la fel ca și Ciprian. Sper ca alți jucători să iasă la rampă, sper într-o surpriză.

Cu Hagi n-am mai vorbit în ultimul timp, e normal. El are o academie şi scoate jucători buni pe bandă rulantă. Nici nu ştii de unde apar şi joacă fără probleme în Liga I, iar Mazilu e un exemplu excelent. Pericolul într-un meci cu Farul vine de peste tot, şi din atac, şi de la mijloc, şi din apărare. Dar e clar că Alibec e cel mai bun jucător al lor, este constant, a jucat 34 de meciuri, e şi golgheter”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă de dinainte de Farul – CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și