Închide meniul

Gigi Becali a oferit pronosticul pentru meciul de marţi cu Maccabi Tel Aviv: „Charalambous trebuie să respecte ordinele”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 iulie 2024, 10:04

Reclamă
Gigi Becali a oferit pronosticul pentru meciul de marţi cu Maccabi Tel Aviv: „Charalambous trebuie să respecte ordinele

Gigi Becali a oferit pronosticul pentru meciul de marţi cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a oferit pronosticul pentru meciul de marţi cu Maccabi Tel Aviv! Patronul FCSB-ului este convins că echipa lui o va învinge pe campioana Israelului în duelul de marţi, din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Maccabi Tel Aviv se dispută marţi, de la ora 20:30, pe stadionul Ghencea. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a oferit pronosticul pentru meciul de marţi cu Maccabi Tel Aviv: „Charalambous trebuie să respecte ordinele”

Marți, bătaie, 2-0, pe Maccabi! Adică Charalambous, veți vedea valoarea lui marți. Eu, și dacă mă bag, sunt un fel de slujitor al lui, pentru că el e antrenorul. Eu sunt un sfătuitor. Bine, un sfătuitor căruia trebuie să îi respecte ordinele”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că FCSB va da în judecată FRF în cazul în care nu se califică în grupele Ligii Campionilor. Becali este gata să îi deschidă proces Federaţiei din cauza regulii U21.

Hai să vă spun un lucru. Meciul acesta s-a jucat așa. Charalambous și Pintilii au zis că fac echipa în așa fel încât să jucăm cu Maccabi.

Reclamă
Reclamă 4

Acum, dacă nu ne calificăm, dăm în judecată FRF, pentru că noi trebuia să jucăm cu Băluță în locul lui Musi și să ne dea restul de bani, Băluță trebuia să fie de la început”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

Şi Mihai Rotaru anunţa după întâlnirea cu FRF, în care s-a discutat tocmai regula U21, că Universitatea Craiova şi alte echipe din Liga 1 îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă Federaţia din pricina acestei reguli.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

Gigi Becali a avut o reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a rămas fără victorie după primele două etape din Liga 1. Golul fabulos marcat de Dorobanţu a restabilit egalitatea.

Reclamă

Gigi Becali a comentat cea mai controversată fază a meciului şi a spus că penalty-ul acordat la Olaru a fost corect acordat. În minutul 51, Vlad Baban a acordat penalty după un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche.

Nana Antwi a făcut un sprint pe partea dreaptă, a câştigat mingea, moment în care se pregătea să centreze. În zona de la marginea careului, a avut un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche. Vlad Baban a acordat lovitura de pedeapsă pentru FCSB şi a aşteptat şi validarea de la VAR. În acest timp, fanii de pe stadionul din Clinceni au început să scandeze „Hoţii! Hoţii!”.

Pe mine nu mă îngrijorează asta, a fost şi o execuţie extraordinară. Pe mine mă îngrijorează că sunt nişte oameni care văd o fază şi au mintea întunecată. În primă fază nici nu e fault, bagă umărul. Numai că la cot intră în careu. Îi dă cu cotul sub bărbie”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

La Clinceni, Alexandru Musi l-a încercat pe Denis Rusu cu un şut din careu, în minutul 16, pentru ca gazdele să treacă pe lângă gol două minute mai târziu, când Ariel Lopez a reluat cu capul, la un corner. Bucureştenii au deschis scorul după un corner, în minutul 34. Marius Ştefănescu a executat cornerul, iar Lixandru a înscris. În minutul 36 gazdele au restabilit egalitate, tot după un gol din corner, marcat de Filip Ilie.

În partea secundă, FCSB a primit un penalty, după consultarea VAR, în minutul 54, pentru un fault asupra lui Olaru. Acelaşi Olaru a transformat şi elevii lui Charalambous au trecut în avantaj, cu 2-1. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90, prin tânărul Andrei Dorobanţu, gol superb, din voleu, de la marginea careului. În minutul 90+3 Ngezana a trimis în transversala propriei porţi şi s-a încheiat 2-2. Unirea Slobozia are patru puncte după primele două etape, în timp ce campioana FCSB a adunat doar două puncte.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47 20 iul.

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și