Închide meniul

Gigi Becali îl caută pe înlocuitorul lui Florinel Coman şi anunţă noi transferuri la FCSB: „Nu mai suntem periculoşi!”

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2024, 8:42

Reclamă
Gigi Becali îl caută pe înlocuitorul lui Florinel Coman şi anunţă noi transferuri la FCSB: „Nu mai suntem periculoşi!

Gigi Becali îl caută pe înlocuitorul lui Florinel Coman şi anunţă noi transferuri la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali îl caută pe înlocuitorul lui Florinel Coman şi anunţă noi transferuri la FCSB, după victoria cu Maccabi Tel Aviv. Patronul campioanei a transmis că se simte lipsa lui „Mbappe”, cel care s-a transferat la Al-Gharafa, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o cu 1-0 pe Maccabi Tel Aviv şi s-a calificat în turul trei preliminar din Champions League. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gigi Becali îl caută pe înlocuitorul lui Florinel Coman şi anunţă noi transferuri la FCSB

Gigi Becali a transmis că de la plecarea lui Florinel Coman, FCSB nu a mai fost atât de periculoasă pe faza de atac. Acesta a transmis că îşi doreşte să mai facă un transfer, pentru a-şi întări echipa.

De asemenea, Becali a transmis că a privit cu emoţii returul cu Maccabi Tel Aviv, însă se bucură pentru calificarea echipei sale.

„Trebuia să marcam, bine, a vrut Dumnezeu și am marcat în a doua repriză. Nu sunt mulțumit de joc, dar sunt fericit de calificare. Eu vreau în Liga Campionilor și în Liga Campionilor trebuie să marcam un gol.

Reclamă
Reclamă 4

Într-un fel, cel mai mult mă bucur de Baeten, pentru care am insistat mult împotriva tuturor. Îți dai seama ce face acum Mititelu? Am insistat pentru el, mai trebuie să se pregătească, dar mă bucur. Jocul nostru în atac a fost periculos, dar de când a plecat Coman nu am mai fost periculoși în atac. E clar că mai trebuie să luăm ceva în atac.

Lumea spunea „nu, domne, șanse minime să treci de Maccabi”. Uite că am bătut Maccabi. Nu știu ce să spun acum, am avut și eu mari emoții. Mă bucur că ne-am calificat, dar jocul trebuie să fie mai bun”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a distrus un jucător după Maccabi – FCSB 0-1

Gigi Becali a distrus un jucător după Maccabi – FCSB 0-1. Patronul de la FCSB l-a făcut praf pe Marius Ştefănescu pentru prestaţia de la Budapesta.

Reclamă

William Baeten a marcat singurul gol al meciului care a decis calificarea în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

„Trebuie să marchezi gol! Păi Slavă Domnului că am făcut schimbările bine. Ştefănescu trebuia schimbat, era cap de linie. Nu are rost să mai zic acum, suntem prea bucuroşi. Sunt foarte fericit acum!

A vrut Dumnezeu că ne-a dat în minutul 90, ca să nu mai avem emoţii. Dar trebuia să dăm gol din prima repriză. Eu de joc nu sunt mulţumit. Vreau în Liga Campionilor, pentru asta avem nevoie de alt joc. Eu într-un fel cel mai mult mă bucur de Baeten, pentru care eu am insistat mult, mult, mult. Îţi dai seama Mititelu. Şi schimbarea, nu e bine pregătit. Dar uite că… înţelegi, mă bucur pentru el!

Pe cine să las? Băluţă avea galben şi a mai făcut o intrare întârziată. Pe urmă, Ştefănescu nu a contat!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și