Închide meniul

Marcel Bîrsan, delegat în Liga Campionilor! Anunţul FRF

Publicat: 6 iulie 2024, 22:09

Reclamă
Marcel Bîrsan, delegat în Liga Campionilor! Anunţul FRF

Marcel Bîrsan, delegat în Liga Campionilor! Anunţul FRF

Marcel Bîrsan, la un meci / Hepta

Marcel Bîrsan a fost delegat în Liga Campionilor, anunţă FRF. Bîrsan va conduce la centru, săptămâna viitoare, un meci din prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bîrsan va arbitra partida dintre UE Santa Coloma (Andorra) şi FC Ballkani (Kosovo).

Marcel Bîrsan, delegat în Liga Campionilor! Anunţul FRF

Marcel Bîrsan va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenţi Radu Ghinguleac şi Adrian Vornicu, iar cel de-al patrulea oficial va fi Radu Petrescu.

Brigada de arbitri va fi observată de Robert Sedlacek, din Austria, în timp ce delegat din partea UEFA a fot desemnat Anthony Bloch, din Anglia.

Partida va avea loc marţi, 9 iulie, de la ora 21:00, pe arena Estadi Nacional d’Andorra, din Andorra la Vella, informează frf.ro.

Reclamă
Reclamă

Mihai Rotaru l-a criticat dur pe Marcel Bîrsan după un meci pierdut de Universitatea Craiova cu FCSB cu 3-0!

Mihai Rotaru  a avut un discurs furios la adresa lui Marcel Bîrsan, după ce FCSB a învins-o cu 3-0 pe Universitatea Craiova într-un meci din Liga 1.

Mihai Rotaru a spus că FCSB nu trebuia să primească penalty în meciul cu Universitatea Craiova şi l-a acuzat pe Marcel Bîrsan că a judecat diferit anumite faze.

„Putem să ne ascundem în spatele cifrelor. Ne aşteptam mult mai mult de la acest început de campionat. Suntem frustraţi pentru că eu consider că nu au fost mai buni decât noi. A fost un penalty din mai multe contre. Am avut un galben la Badelj, care s-a dat corect în minutul 1. Am fost mai multe faulturi din partea celor de la FCSB. Am văzut că domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren. Ne-am dorit să îi urcăm pe garduri în acest meci. Sunt de acord cu Petev. Puteam să înscriem 2-3 goluri la ocaziile lui Mitriţă, la Markovic.

Reclamă

Sper să îi prindem în playoff şi să îi batem de două ori. Sunt 5 puncte faţă de Rapid şi de CFR Cluj. Asta mă interesează. Nu ne-am bătut la campionat, vrem să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa României. Acesta a fost planul. Trebuie să avem răbdare cu Ivaylo. La acel fault al lui Radunovic la Câmpanu a fost aceeaşi. ‘Dă-i galben, Bîrsane’!’”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

 

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia fabuloasă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

12:52

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong! Rezultat remarcabil înregistrat de românce

12:17

VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă pentru supremaţie, în AntenaPLAY

11:55

Florin Prunea a făcut-o praf pe Rangers pentru cum s-a comportat cu Ianis Hagi: „Nu mă aşteptam! Cel mai jos nivel”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și