Închide meniul

Notele primite de Ciprian Tătăruşanu, după Chelsea – Milan 3-0: „Nu a părut sigur, a lăsat mingea să treacă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2022, 9:12

Notele primite de Ciprian Tătăruşanu, după Chelsea – Milan 3-0: „Nu a părut sigur, a lăsat mingea să treacă

Ciprian Tătăruşanu a fost titular în Chelsea - Milan 3-0

Ciprian Tătăruşanu câştigat titlul cu AC Milan | Profimedia

Notele primite de Ciprian Tătăruşanu, după Chelsea – Milan 3-0. Prestaţia românului a fost analizată la sânge de presa din Italia. Tătăruşanu a fost titular la Milan, în lipsa lui Maignan, care este accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a primit 3 goluri, însă la niciunul dintre ele nu a fost vinovat. Mai mult, Tătăruşanu s-a remarcat şi cu o paradă fantastică, chiar în startul meciului.Notele primite de Ciprian Tătăruşanu, după Chelsea – Milan 3-0

Notele primite de Ciprian Tătăruşanu, după Chelsea – Milan 3-0

Tătărușanu 6 – „A avut o intervenție remarcabilă în primele minute, să evite golul lui Mount. Nu am putut să facă nimic la golurile înscrise de echipa engleză”, a titrat Eurosport Italia.

„Tătărușanu 5,5 – Unde a putut, a intervenit. Nu a fost responsabil pentru niciunul dintre goluri”, au notat cei de la tuttomercatoweb.com.

Tătărușanu 5 – Nu a părut sigur în poartă. Golul lui James a fost la colțul scurt. A lăsat mingea să treacă la centrările încete, fără să iasă din poartă”, au scris cei de la sempermilan.it.

Reclamă

Tătăruşanu, care a avut intervenţii bune la mingile trimise de Mount (5) şi Thiago Silva (22), dar nu s-a putut opune la golurile marcate de Wesley Fofana (24), Pierre-Emerick Aubameyang (56) şi Reece James (62).

A fost a patra prezenţă pentru Ciprian Tătăruşanu în poarta lui AC Milan, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa. Românul a mai apărat în dubla cu Porto şi în duelul cu Atletico Madrid din faza grupelor ediţiei precedente.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular şi în partida de Serie A a lui AC Milan din weekend-ul trecut. Campioana Italiei s-a impus cu scorul de 3-1, şi se află pe locul 5 în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Ce note au primit Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin după finalul nebun din Empoli – AC Milan 1-3

S-a aflat ce note au primit Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin după Empoli – AC Milan, scor 1-3, din etapa a 8-a din Serie A. Cei doi români au fost adversari pe Stadio Carlo Castellani.

Revenit între buturile rossonerilor după accidentarea lui Maignan, Tătăruşanu a reuşit să se facă remarcat. A avut o intervenţie salvatoare în minutul 74, când Bajrami a scăpat singur (1:30 pe rezumatul VIDEO). Rebic a deschis scorul imediat după, dar Bajrami nu a mai ratat în minutul 90+2, din lovitură liberă.

AC Milan a reuşit totuşi să obţină victoria in extremis, prin reuşitele semnate de Ballo-Touré (90+4) şi Leao (90+7). AC Milan a urcat astfel pe locul 3, cu 17 puncte, în timp ce Empoli este pe 14, cu 7 puncte.

Pentru prestaţia din meciul cu Empoli, Tătăruşanu a fost notat de sofascore.com cu 6.7. Este a doua cea mai slabă notă primită de un titular al lui Pioli. Numai Alexis Saelemaekers a primit o notă mai rea.

Răzvan Marin a intrat în prelungirile primei reprize, în locul lui Grassi. Mijlocaşul român a primit nota 6.3.

Cei de la Tuttomercatoweb au fost şi mai drastici cu cei doi români. Tătăruşanu a primit 6, iar Răzvan Marin 5.5.

„Tătăruşanu a revenit după mai bine de 10 luni. Nu a avut mult de apărat în prima parte a meciului, dar a fost providențial la execuția lui Bajrami din partea a doua. Nu a putut interveni la lovitura liberă a aceluiași mijlocaș care a marcat pentru 1-1”, au explicat italienii.

Reclamă
Recomandări
  • Notele primite de Ciprian Tătăruşanu, după Chelsea – Milan 3-0

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:58 Veste proastă pentru Edi Iordănescu! Un „tricolor” s-a accidentat şi riscă să se opereze 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și