Închide meniul

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

Antena Sport Publicat: 14 august 2024, 0:25

Reclamă
Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Răzvan Lucescu a avut prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor, 3-4 cu Malmo FF, în turul 3 preliminar. Fostul selecţioner susţine că echipa sa, care va evolua în Superliga din Grecia în AntenaPLAY, a fost naivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 2-2 în tur, PAOK a condus în retur, cu 3-2, până în al şaselea minut al prelungirilor, atunci când Malmo a trimis meciul în prelungiri. Acolo, suedezii au dat cu adevărat lovitura şi vor evolua cu Sparta Praga în play-off-ul UCL. De partea cealaltă, PAOK se va duela pentru grupele Europa League cu învingătoarea dintre Shamrock Rovers şi Celje.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor

„Când iei un gol dintr-o aruncare de la margine… E normal să spunem că ne-a lipsit încrederea. Eu cred, cum s-a jucat în cele 90 de minute, am fi meritat mai mult calificarea. În a doua repriză, nu au avut şanse. Am fost naivi şi de aceea am pierdut calificarea. Prima repriză a fost ca la Malmo.

A doua repriză e repriza în care nu trebuia să luăm gol. Nu suntem în forma maximă. Trebuie să ne descurcăm mai bine. Am pierdut încrederea după primul gol, chiar dacă am marcat imediat. Al treilea gol m-a supărat foarte, foarte rău. Nu era o situaţie din care să luăm gol. Am făcut totul greşit la toată faza.

Suntem calificaţi în Europa League, trebuie să ne calificăm în grupe, e următorul pas. Suntem responsabili să rămânem concentraţi. Acesta e fotbalul. Avem un sezon în faţa, cu meciuri în Europa şi în campionat. Trebuie să ne trezim mâine şi să mergem mai departe.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că am avut calificarea în mâini, dar am pierdut-o. Aveam scor de calificare în minutul 95 şi am cedat mingea fără niciun fel de presiune. Am fost naivi şi am greşit în anumite momente”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

PAOK Salonic, eliminată în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, scor 4-3, după prelungiri, de formaţia suedeză Malmo şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Pentru PAOK au marcat Taison (21), Koulierakis (43) şi Zivkovic (45+4), în timp ce pentru Malmo au punctat Nanasi, în minutele 10 şi 45, Zatterstrom (90+7).şi Christiansen (99).

Reclamă

În tur scorul a fost 2-2, astfel că PAOK va evolua în play-off-ul Europa League, cu învingătoarea dintre Shamrock Rovers şi Celje.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

23:39

Ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României merge în play-off-ul Europa League

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 4 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și