Închide meniul

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 23:33

Reclamă
„Să ne întoarcem calificați din Ungaria! Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

Alexandru Băluţă, la finalul unui meci la FCSB/ Profimedia

Alexandru Băluţă a transmis un mesaj de luptă, înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv, care se va vedea în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă este convins că FCSB are mari şanse să se califice în turul trei preliminar din Champions League, după remiza cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1.

Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

Alexandru Băluţă s-a declarat mulţumit de jocul prestat de FCSB, fiind de părere că roş-albaştrii ar fi putut decide soarta calificării încă din meciul tur.

Mijlocaşul a subliniat că FCSB are nevoie de mai multă concentrare în faţa porţii, date fiind ocaziile ratate în meciul din Ghencea, cu Maccabi Tel Aviv.

„Eu zic că am făcut un joc foarte bun. Ce am pregătit am pus în practică. Am dominat partida, am avut multe ocazii, din păcate ne-a lipsit golul, mi-a lipsit și mie. Cred că puteam rezolva meciul încă din seara asta, dar ăsta este fotbalul. E important să ținem pasul, așa cum am făcut în seara asta. Am făcut un joc mult mai bun decât ei, iar asta trebuie să ne dea încredere.

Reclamă
Reclamă 4

Avem nevoie de mai multă concentrare, de mai mult curaj și cred că ne putem califica fără probleme. Ne-a lipsit concentrarea în ultimii 30 de metri, trebuie să ne punem la punct. A fost un meci plăcut ochiului și cred că suntem pe drumul bun. Când nu există individualism, ne iese jocul și cred că s-a văzut în seara asta.

Nu mă așteptam să tragă așa de timp, dar și ei își joacă șansa. Nouă ne rămâne doar să luăm lucrurile bune din această seară. Eu sunt mulțumit de jocul nostru, trebuie să mergem cu tupeu la Budapesta și să ne întoarcem calificați.

Ar fi o calificare deosebită pentru noi, toată lumea își dorește acest lucru. Apoi, cu siguranță, greul va continua și vom avea mult de luptă. Eu am jucat la Slavia, știu că cei de la Sparta au o echipă puternică și pentru mine va fi o ambiție în plus, pentru că este rivala Slaviei. Întotdeauna am jucat cu ambiție și îmi amintesc că am și înscris împotriva lor. Sunt optimist și mergem cu încredere, dar, mai întâi, să trecem de hopul acesta”, a declarat Alexandru Băluţă, conform sport.ro.

Reclamă

William Baeten, prima reacţie după ce a debutat la FCSB

William Baeten a transmis un mesaj clar după ce a debutat la FCSB. Mijlocaşul belgian s-a declarat extrem de fericit pentru faptul că a bifat primele sale minute la formaţia roş-albastră.

„E un sentiment extraordinar. Primele mele minute la acest club minunat, s-au simţit foarte bine. Abia aşteptam să debutez, sunt foarte fericit că am făcut asta la finalul meciului. Mă simt bine.

Cred că am fi putut face mai multe, am avut ghinion. Ei au avut doar o ocazie, noi am ratat câteva ocazii. Am fost echipa mai bună. Cred că am fost încrezători, sper să obţinem mai multe în retur.

Mă simt încrezător aici, primele săptămâni aici au fost minunate, echipa m-a primit bine. După cum am văzut meciul, am simţit că suntem mai buni. Doar în primele zece minute a fost mai greu, dar după am preluat controlul partidei. Mă simt bine, dacă nu mă simţeam bine, nu eram aici”, a declarat William Baeten.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:30

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

23:19

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

23:00

Ilie Dumitrescu, cucerit de patru jucători de la FCSB, după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „A fost peste tot!”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0
Citește și