Închide meniul

UEFA a dictat sancţiuni după incidentele din Bosnia – România! Deciziile drastice luate de forul continental

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2022, 18:27

UEFA a dictat sancţiuni după incidentele din Bosnia – România! Deciziile drastice luate de forul continental

UEFA a împărţit sancţiuni după incidentele din Bosnia - România

Au fost incidente la Bosnia - România / AS.ro

UEFA a anunţat ce sancţiuni a dictat după incidentele din meciul Bosnia – România, scor 1-0, din UEFA Nations League. Fanii gazdelor au avut un comportament considerat „discriminatoriu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După golul marcat în minutul 65 şi anulat pe motiv de fault la Florin Niţă, ultraşii Bosniei au protestat vehement şi au început să scandeze: „ţiganii, ţiganii!”. Vor avea de suferit!

UEFA a dictat sancţiuni după incidentele din Bosnia – România

Comisia de Apel a UEFA a decis sancţiuni pentru Bosnia-Herţegovina ca urmare a problemelor de la meciul de marţi cu România, din Liga Naţiunilor.

Astfel, federaţia bosniacă a fost amendată cu 12.000 de euro din cauza comportamentului discriminatoriu al suporterilor săi. De asemenea, la următorul meci la care Bosnia va fi gazdă, stadionul va fi parţial închis. Sectorul închis trebuie să aibă cel puţin 1500 de locuri, anunţă news.ro.

De asemenea, forul bosniac a fost amendat cu 2.500 de euro pentru “invadarea terenului” şi bosniacii vor afişa la următorul meci de acasă un banner cu mesajul “NoToRacism” (n.r. Nu rasismului).

Reclamă

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor. Partida a început cu o întârziere de aproximativ 20 de minute, din cauza condiţiilor meteo.

Octavian Popescu a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0

Octavian Popescu (19 ani) a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0. Nervii au cedat după a doua înfrângere din UEFA Nations League. Suporterii naţionalei nu au mai suportat şi i-au înjurat pe „tricolori”.

După al doilea eşec din Nations League, „tricolorii” au mers să-i salute pe suporterii naţionalei prezenţi la Zenica. Nervoşi din cauza eşecului, aceştia i-au înjurat pe internaţionalii români. Octavian Popescu a cedat nervos şi a fost la un pas de bătaie. Sergiu Hanca a intervenit imediat şi l-a calmat pe tânărul jucător de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul Vlad Chiricheş a intervenit şi el şi i-a liniştit pe „tricolori”. Florin Niţă a fost singurul jucător aplaudat de fani. Portarul a avut o intervenţie decisivă în a doua repriză.

Mesajul lui Edi Iordănescu după al doilea eşec din Nations League

Edi Iordănescu nu şi-a pierdut speranţa, deşi România a început cu două înfrângeri în Liga Naţiunilor. Edi Iordănescu crede că România poate câştiga partidele cu Muntenegru şi Finlanda.

O să încep cu ce am transmis vestiarului. Le-am spus băieţilor şi înainte de meci, şi la final, că atât timp cât este atitudinea corectă, când avem curaj, când muncim, când dăm ce avem mai bun pentru tricou, atunci eu sunt pregătit să îmi asum total responsabilitea şi asta fac.

Responsabilitatea rezultatului este a mea, echipa a răspuns bine, incomparabil cu ce a fost în primul joc, am avut atitudine, altă determinare. Am fost mult mai combativi, am alergat, am avut alt curaj. Am avut momente bune şi foarte bune. Să fim sinceri, din punctul meu de vedere şi cred că sunteţi în asentiment cu mine, cred că meritam cel puţin un punct.

Am avut ocaziile mari, am avut primii ocaziile, puteam să marcăm şi să deschidem scorul. Aşa vorbeam altfel acum. Din păcate da, plecăm fără puncte, însă eu sunt ferm pe poziţii, am încredere totală în grup şi mesajul meu este de forţă. Urmează două jocuri acasă, trebuie să scoatem maximum de puncte şi atunci sunt sigur că o să vedem altfel toate lucrurile.

În prima repriză am avut trei ocazii imense, am avut şi ghinion şi poate puţină lipsă de inspiraţie în faţa porţii. Dacă marcam, cu siguranţă căpătam mai mult curaj. Lucrurile au fost funcţionale, nu puteam să schimb de dragul de a schimba. Eram atent la câţiva jucători cu minute mai multe, care au pierdut un pic din energie, dar din păcate a venit acel gol în care am gestionat greşit. Nu am răspuns corect şi a trebuit să reacţionăm. Am schimbat 4 jucători de atac, am schimbat sistemul, am forţat şi din nou ghinion. Denis intră şi probabil are ruptură, e suspect de ruptură, am jucat în 10 oameni pe finalul de joc. Cinste lui că a alergat şi într-un picior şi a dat tot ce a putut„, a spus Edi Iordănescu la Antena 1, după Bosnia – România 1-0.

Reclamă
Recomandări
  • UEFA a împărţit sancţiuni după incidentele din Bosnia – România
  • România – Finlanda, azi, 21:45, Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și